Boka färjebiljetter till lägsta pris

Sök och boka TT-Line
Trelleborg Świnoujście
Restid: 6 timmar

Färjelinjen Trelleborg Swinoujscie

Information om färjelinjen Trelleborg Świnoujście. Boka färja mellan Trelleborg och Świnoujście snabbt och smidigt online.

Läs mer om linjen mellan Trelleborg Świnoujście, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen Trelleborg Świnoujście.Åk med färjan Trelleborg Swinoujscie till Polen

Polen är tyvärr ett ganska underskattat resmål för svenskar. Detta är synd då Polen har väldigt mycket att erbjuda i form av kultur, natur och sevärdheter. Det är även väldigt billigt för oss svenskar att turista i Polen vilket är ytterligare ett plus.
Swinoujscie har den största och allra modernaste färjeterminalen i Polen. Świnoujście trafikeras av många linjer till och från både Danmark och Sverige. Sträckan mellan Trelleborg  Świnoujście trafikeras sedan 2014 av färjebolaget TT-Line. Denna båtfärd tar ungefär 6 timmar och avgår cirka 2 gånger per dag. Resan kostar från 300 SEK enkel väg för en person utan fordon och från 705 SEK med fordon.

När man bokar resan kan man även beställa måltider så att man kan komma direkt till ett dukat bord. Det finns även möjlighet att boka en hytt för båtfärden. Linjen trafikeras av fartyget M/S Nils Dacke från 1995 som kan ta 300 passagerare. Fartyget har sedan 2014 polsk flagg och besättning.