Sök
Stäng denna sökruta.

Hamlet

Res med färjan Hamlet från Öresundslinjen till Danmark och Helsingör och upplev en fantastisk resa. Ombord kan du njuta av läcker mat och spännande shoppingmöjligheter. Glöm inte att ta del av den underbara havsutsikten som följer med på köpet.

Hamlet-min

Hamlet

Färjan som seglar mellan Helsingborg i Sverige och Helsingör i Danmark erbjuder en mångsidig och minnesvärd upplevelse för alla som tar del av den. Den här färjeturen, som går under namnet ”Öresundslinjen” är mycket mer än bara ett transportmedel; det är en resa som bjuder på fantastisk utsikt, avkoppling och en rad spännande möjligheter.

Färjan Hamlet har blivit en av de mest omtyckta sätten att korsa Öresund, och inte bara för dess effektiva transporttjänst. Resan med färjan erbjuder en fantastisk utsikt över de båda städerna och det vackra sundet emellan. Passagerarna kan njuta av panoramautsikten från däck, vilket gör resan till en minnesvärd upplevelse. Det är också ett utmärkt tillfälle för resenärer att koppla av, njuta av god mat och dryck samt shoppa ombord.

Med en längd på 111 meter och kapacitet att ta upp till 1000 passagerare och 240fordon är Hamlet inte bara imponerande i storlek utan också i komfort och bekvämlighet. Färjan är utrustad med moderna faciliteter som restauranger, butiker och barer, vilket gör resan trevlig och avkopplande. Passagerarna har möjlighet att njuta av måltider, shoppa och koppla av under överfarten.

Något som många resenärer mellan Helsingborg och Helsingör uppskattar är möjligheten till prsivärdshopping. Passagerare har chansen att köpa en mängd olika varor, inklusive alkohol, tobak, kosmetika och parfymer, till förmånliga priser. Detta gör färjeturen till ett utmärkt tillfälle att hitta bra erbjudanden och stocka upp på favoritprodukter eller hitta något speciellt som en gåva.

Helsingborg och Helsingör har en rik historia och kultur, och färjeturen ger dig en smak av båda. Den historiska staden Helsingör är känd för Kronborgs slott, som är världsberömt som förebilden för Shakespeares Elsinore i ”Hamlet.” Här finns också en livlig stadskärna med butiker, restauranger och museer.

Helsingborg, på den svenska sidan, har sina egna charmiga attraktioner, inklusive det vackra Sofiero slott och trädgårdar samt Dunkers kulturhus. Ombord på färjan kan du förbereda dig för ditt besök genom att utforska information om dessa destinationer och planera din tid i förväg.

Färjan mellan Helsingborg och Helsingör erbjuder regelbundna och frekventa avgångar under större delen av dagen, vilket ger resenärer flexibilitet när det gäller att välja den tid som passar dem bäst. Detta gör det lätt att planera dina resor och aktiviteter.

Öresundslinjen

Hamlet


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka biljett med Öresundslinjen till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare