Sök
Stäng denna sökruta.

Aurora

Aurora tar dig mellan Helsingborg och Helsingör med Öresundslinjen. Ombord erbjuds restaurang, bar, café och butik för din bekvämlighet och nöje. Koppla av och njut av din resa till Helsingör med Aurora!

tycho brahe

Aurora

Aurora seglar mellan Helsingborg och Helsingör för Öresundslinjen och erbjuder en bekväm och underhållande resa. Ombord finns restaurang, bar, café och butik för att tillgodose dina behov och önskemål.

Njut av varma och kalla rätter i FoodXpress, där du kan smaka på äkta danska delikatesser som pölse eller räksmörgås, kanske tillsammans med en svalkande pilsner. Här serveras god mat snabbt och till bra priser.

I Ristretto, kaffebaren ombord, kan du avnjuta förstklassigt kaffe, tillagat av skickliga baristor. Passa även på att prova ett nygräddat wienerbröd till din kaffepaus!

Auroras restaurang Waves bjuder inte bara på en fantastisk utsikt över havet utan även på välsmakande mat. Här kan du välja mellan bufféalternativ eller välja något från den omfattande à la carte-menyn. Restaurangen är öppen för både lunch och middag och är särskilt känd för sitt magnifika julbord som serveras från mitten av november. Här kan du njuta av det bästa från både det skånska och danska julbordet.

Waves Bar erbjuder ett brett urval av drinkar och en imponerande utsikt över Öresund, perfekt för att koppla av och njuta av din resa.

Passa även på att göra bra affärer i butiken ombord på Aurora, där du kan handla öl, vin, sprit, godis och parfym till förmånliga sjöpriser.

Öresundslinjen

Aurora


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka färja till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare