Boka färjebiljetter till lägsta pris

TT-Line

Stena Line Trelleborg Rostock

Trelleborg Rostock
Restid: 6 timmar


[ad code=2 align=center]
Trelleborg Rostock färja

Trelleborg Rostock färja

Här hittar information om färjelinjen Trelleborg Rostock. Boka färja Trelleborg Rostock snabbt och smidigt online.

Här hittar du massor av information om färjelinjen mellan Trelleborg och Rostock, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen Trelleborg till Rostock.

Färjelinjen från Trelleborg till Rostock

Trelleborg Rostock färjan ger dig en skön paus på väg till Tyskland och ut i Europa. Ombord på färjan kan du äta gott, sträcka ut dig i hytten och handla billigt i affären ombord.

Linjen mellan Trelleborg och Rostock trafikeras av både TT-Line och Stena Line, resan tar cirka sex timmar och varje rederi har tre avgångar per dag. Färjorna mellan Trelleborg och Rostock är inga nöjesfärjor med barer och dansgolv – här är det avkoppling i lugnt tempo som gäller. Dock finns det restaurang, butiker och biograf ombord.

Ett bra tips för dig som vill koppla av inför den fortsatta bilkörningen är att boka hyttplats ombord, då kan du utnyttja tiden ombord till att sova eller vila dig.

 

TT-Line Trelleborg Rostock

Stena Line Trelleborg Rostock

Besök Rostock


Missa inte ett besök i affären ombord, här kan du handla alkoholhaltiga drycker för ungefär halva priset mot vad du får betala på Systembolaget. Dessutom finns massor av godis, parfymer och presenter till bra priser.

När du åker färjan mellan Trelleborg och Rostock har du bara två timmars körtid på Autobahn till Berlin och skall du vidare till östra Europa är vägarna både bra och snabba.

Trelleborg Rostock tidtabell

Resan mellan Trelleborg och Rostock tar ungefär 6 timmar och det finns 5 avgångar per dag att välja mellan.