Boka färjebiljetter till lägsta pris

Stockholm Tallinn
Restid: 15 tim 30 minuter


Johan Fredriksson [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

Färjelinjen Stockholm Tallinn

Information om färjelinjen Stockholm Tallinn. Boka färja Stockholm Tallinn snabbt och smidigt online.

Läs mer om linjen mellan Stockholm och Tallinn, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen Stockholm Tallinn.

Färjan mellan Stockholm och Tallinn

Tallink Silja trafikerar Stockholm-Tallinn med fartygen Romantica och Victoria. Du har en kväll och natt ombord och anländer på förmiddagen.

Ät gott i restaurangerna, shoppa till förmånliga sjöpriser i taxfree-butikerna och koppla av i relaxavdelningen. Dessutom kan du se fram emot underhållning varje kväll.

Du kan resa på kryssning med en dag i Tallinn eller komplettera med en eller flera hotellnätter.

Ombord bor du bekvämt i bekväma hytter med eller utan havsutsikt. Vill du fira något särskilt eller kanske bara resa lite extra lyxigt? – Pröva någon av lyxsviterna  för en ännu lyxigare och bekvämare kryssning.

Du äter gott ombord! Fartygets stora buffé står uppdukad med alla godsaker du kan tänka dig. Du äter så mycket du vill. I någon av fartygets specialrestauranger äter du rätter från den kräset komponerade menyn.


I nattklubben bjuds du på påkostade och färgsprakande shower av internationella artister. Dessutom är det alltid dans till levande musik. I Diskoteket är tempot högre och du kan dansa till de senaste hitsen.
Puben är stället för dig som gillar allsång till trubadurens musik. I puben finns dessutom fartygets största sortiment av öl, whisky och cider.  I Pianobaren kan du koppla av med något gott att dricka och stillsam pianomusik.

Passa på att handla till låga sjöpriser! Butikerna är fulladdade med tobak, godis, parfym, drycker och andra varor. Här kan du spara ordentligt med pengar!

Tallinn är en spännande stad med massor av sevärdheter, historiska platser, restauranger och shopping. Passa på att ta en sightseeing med buss och svensktalande guide. På så sätt missar du inte något av guldkornen i denna fantastiska stad.

Kryssning till Tallinn

En 40-timmarskryssning till Tallinn är det perfekta sättet att koppla av från vardagen. Njut av havsutsikten, god mat, underhållning och prisvärd shopping.

Varje eftermiddag avgår Tallinks stora och lyxiga fartyg från Stockholm till Tallinn.  Du äter gott och roar dig och är framme morgonen därpå i Tallinn. Efter en heldag i Tallinn avgår fartyget tillbaka mot Sverige och efter ännu en trevlig kväll och en skön natt ombord är du till tillbaka i Stockholm på morgonen.

En kryssning till Tallinn är ett perfekt sätt att komma bort från vardagen. Du reser från Stockholm på kvällen och är framme i Tallinn dagen därpå. Du har hela dagen på dig att utforska Tallinn innan båten på kvällen går tillbaka till Stockholm.

Vill du stanna längre i Tallinn finns det resor där en eller flera övernattningar i Tallinn ingår.