Boka färjebiljetter till lägsta pris

Stockholm-Mariehamn
Restid: 5 timmarStockholm Mariehamn – direkt från Stockholm

Färjan mellan Stockholm och Mariehamn tar dig direkt till Åland från Stockholm. Njut av den vackra skärgården medan färjan tar dig till Åland.

Läs mer om linjen mellan Stockholm Mariehamn, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen Stockholm Mariehamn.Res mellan Stockholm och Mariehamn

Linjen Stockholm Mariehamn går genom världens vackraste skärgårdar. Resan tar ca 6 timmar och linjen trafikeras flera gånger dagligen av både Viking Line och Tallink Silja.

Resan mellan Stockholm och Mariehamn ger dig möjlighet att koppla av ,roa dig och äta gott på någon av de största och lyxigaste färjorna som trafikerar våra farvatten.


Du äter gott ombord på färjan till Mariehamn

Börja dagen på bästa sätt med frukost och skärgårdsutsikt. Sjöfrukosten avnjuts i den bufférestaurangen. Dessutom finns det ett antal specialrestauranger där du kan äta allt från grillat kött till skaldjur och ryska specialiteter.

Shopping när du reser till Åland

Alla fartygen mellan Stockholm och Mariehamn har välsorterade butiker där du fyndar starksprit, öl, cigaretter, godsaker och livsmedel. I parfymbutiken hittar du kända märkesvaror inom parfym, kosmetik och hudvård.

Stockholm Mariehamn med Viking Line

Dagkryss till Mariehamn

Du börjar dagen på bästa sätt med en rejäl frukost ombord. Sen finns det gott om tid att koppla av, äta gott och fynda i taxfree. Det finns alltid underhållning och levande musik ombord. Du är tillbaka i Stockholm tidig kväll efter en avkopplande dag till sjöss!