Boka färjebiljetter till lägsta pris

Grisslehamn Eckerö
Restid: 2 timmar

Grisslehamn Eckerö med Eckerölinjen

Grisslehamn Eckerö

Information om färjelinjen Grisslehamn Eckerö. Boka färja Grisslehamn Eckerö snabbt och smidigt online.

Läs mer om linjen mellan Grisslehamn och Eckerö, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen från Grisslehamn till Eckerö.Ta en skön dagstur med Eckerölinjen

Eckerölinjens färja trafikerar Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland flera gånger dagligen. Resan tar lagom lång tid för god mat och shopping. Njut av en dagskryssning till Åland med god mat, nöjen och shopping till glada sjöpriser! Eckerölinjens bussar tar dig bekvämt till båten och du är hemma igen till kvällen.

God mat och prisvärd shopping

Caféterian erbjuder läckra räksmörgåsar och god husmanskost i avslappnad miljö. För de mindre passagerarna ligger lekrummet i anslutning.

I bufférestaurangen står stora smörgåsbordet uppdukat med olika teman allt efter säsong. Välj vad som smakar bäst bland massor av svenska och åländska delikatesser.

Eckerölinjens à la carterestaurang serverar god mat och fina viner.
Pröva den mycket prisvärda trerätters menyn som baserar sig på säsongens råvaror.

Passa på att handla billigt

Eckerölinjens Taxfree Shop erbjuder massor av prisvärd shopping. Förutom det traditionella sortimentet av alkohol, tobak och parfym finns även presenter och souvenirer.