Sök
Stäng denna sökruta.

Res till Danmark via Helsingborg

Utforska Danmark från Helsingborg med den bekväma färjan över Öresund! Resan mellan Helsingborg och Helsingör med Öresundslinjen erbjuder en smidig och trevlig väg att nå vårt grannland på andra sidan sundet. Oavsett om du planerar en dagsutflykt eller en längre vistelse, är färjan Helsingborg Helsingör det perfekta sättet att komma till Danmark från Helsingborg.

Med regelbundna avgångar och en kort överfartstid är färjan ett idealiskt val för att utforska Danmark. Njut av den pittoreska resan över Öresund med spektakulär utsikt över havet och båda ländernas kuster. Ombord på fartyget kan du koppla av i bekväma lounger, njuta av en god måltid eller shoppa i taxfree-butiken.

ANNONS ▼

ANNONSER ▼

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.