farjelinjer-loggo-ny
Foto: Foto: Jonn Leffmann

Ystad Rönne

Ystad Rönne med Bornholmslinjen är en färjelinje som trafikerar Ystad och Rönne.

Här kan du få information om denna färjelinje som drivs av Bornholmslinjen. Boka färja mellan Ystad och Rönne med Bornholmslinjen till lägsta pris på färjelinjer.se

bornholmslinjen

Ystad Rönne

Bornholmslinjen

Färjan Ystad Rönne

Överfarten mellan Ystad och Rönne tar 1 tim 10 min. Med Bornholmslinjen får du en skön resa till Rönne.

Boka din resa i god tid – så kan du hitta billiga biljetter med Ystad -Rönne och Bornholmslinjen.

Att resa med färjan från Ystad till Rønne är att välja den bekvämaste resvägen till Bornholm. Man kan göra valet att antingen åka med en vanlig färja, eller ta snabbfärjan dit. Färjorna mellan Ystad och Rønne tar dig till den sköna semesterön Bornholm på att mycket snabbt och trevligt sätt.

Ombord på färjan till Bornholm har du valet att äta god mat, handla i butiken ombord, eller bara gå ut på däck och njuta av solen om vädret tillåter!

Bornholm är ett väldigt populärt resmål sommartid. Du kan spendera dagen på någon av de sköna sandstränderna eller äta nyfångad i fisk i något av de vackra fiskelägena. För den som är intresserad av att se på sevärdheter finns det en hel del av dessa – både historiska och nutida. På Bornholm finns möjligheter till varierat boende i flera former med allt från vandrarhem och camping till hotell.

Läs mer om Bornholm på VisitDenmark

Färjelinjen mellan Ystad Rönne

Faergen trafikerar linjen från Ystad till Rönne med 3-6 avgångar per dag. Överfartstiden med snabbfärjan är 1 timme och 15 minuter och 2 timmar och 30 minuter med vanlig färja.

Från och med September 2017 trafikeras linjerna till Bornholm av det ny rederiet Bornholmslinjen.

Ombord på färjan mellan Ystad Rönne

Resan med färjan mellan Ystad och Rönne ger dig möjlighet att sträcka på benen och koppla av lite under din resa till den danska solskens-ön Bornholm.
ombord på färjan hittar du restaurang, bar och cafe där du kan slå dig ner en stund och ta något att äta eller dricka. På morgonavgångarna serveras den stora frukostbuffen där du får den bästa starten på dagen. Under övriga avgångar finns flera varma och kalla rätter att välja på. Dessutom finns äkta danska smörrebröd av olika slag.

Glöm inte bort att besöka butiken där du kan spara mycket pengar på mängder av kända märkesprodukter inom alkohol, godis och parfym.

Barnen trivs gott ombord på färjan mellan Ystad Rönne, de stora lekrummen erbjuder massor av kul aktiviteter för barn i alla åldrar.

När du är i Ystad kanske du blir hungrig och då finns Lunchguiden Ystad med lunchmenyer för alla restauranger i Ystad.

Färjor Ystad Rönne

Ystad Rönne tidtabell

Mat och dryck Ystad Rönne

Ystad Rönne shopping

Sökord:

Boka färja från Ystad till Rönne

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare