Sök
Stäng denna sökruta.

Viking Cinderella

Upptäck en oförglömlig kryssning till Åland med Viking Cinderella. Njut av lyxiga hytter, gourmetmat och underhållning ombord på denna fantastiska färja.

Viking Cinderella

Viking Cinderella

Viking Lines fartyg M/S Viking Cinderella trafikerar sträckan Stockholm – Mariehamn och avgår dagligen från Stockholm, Stadsgården klockan 18.00 och är åter nästa dag kl 15.30, vilket innebär en restid på omkring 22 timmar. Med benämningen “Östersjöns största nöjespalats” är Cinderella helt perfekt när du vill åka iväg på kryssning ett dygn i skärgården. Ombord väntar sköna spabehandlingar, taxfreefynd och en förvandlad nöjesdel med ny vinbar, nattklubb med maffigt dansgolv och nya restauranger.

Fartyget benämns ofta som Östersjöns bästa och största nöjespalats där underhållningen pågår alla dagar i veckan, med varierade musikstilar och tempo. Med allt från storband och dansband till live-föreställningar och DJ:s. Ombord kan du förhöja den grå vardagen  med bland annat högklassiga matupplevelser, taxfreeshopping och sköna spabehandlingar, för att ett dygn senare komma hem igen som en helt ny människa.

Ät gott på Cinderella

Ombord på Viking Cinderella finns det en rad restauranger som erbjuder en varierad och spännande matupplevelse. Här kan du njuta av allt från läckra italienska anti-pasti till imponerande trerättersmiddagar med passande viner av hög kvalitet. Oavsett vilken typ av mat du är sugen på kommer du att hitta något som tillfredsställer dina smaklökar.

En av de nya och spännande restaurangkoncepten ombord är Ocean Grill, där du kan besöka utan att behöva göra en bordsreservation. Det innebär att du kan komma in när du är hungrig och välja bland de lockande rätterna som serveras. Ocean Grill erbjuder en avslappnad atmosfär där du kan njuta av maten i ditt eget tempo.

På Viking Cinderella kan du uppleva en fantastisk matupplevelse genom att prova Svenska Kocklandslagets buffé. Här får du möjlighet att välja bland ett brett utbud av förrätter, varmrätter och desserter i generösa portioner. Du kan frossa i dina favoriträtter och samtidigt upptäcka nya höjdpunkter inom matvärlden. Det bästa av allt är att vin, öl, läsk och kaffe ingår i priset, så du kan njuta av dina val med lämpliga drycker.

För de yngre gästerna finns det också en speciell barnbuffé som är anpassad för deras smak och behov. Här kan barnen välja bland olika rätter som är tilltalande och lämpliga för deras ålder och aptit.

Om du är i stämning för att dansa loss och uppleva en livlig nattklubbsscen rekommenderas Étage. Här kan du se artister uppträda och lyssna på de senaste hitsen medan du dansar på det nyrenoverade dansgolvet. Étage har utvidgat dansgolvet för att ge mer utrymme åt dansglädje och är även utrustad med en stor scen för spännande artister och föreställningar

Spaupplevelser till havs

Cinderellas spa är en skön helhetsupplevelse som ger dig möjlighet att vitalisera kroppen och främja inre hälsa. Här kan du njuta av en lyxig spavistelse medan du samtidigt får uppleva den oslagbara skönheten i världens vackraste skärgård som glider förbi utanför fönstren. Bäst av allt är att du kan boka ditt besök online till förmånliga sjöpriser.

På Cinderellas spa blir du ompysslad från topp till tå med en rad avkopplande och föryngrande behandlingar. Oavsett om du önskar en avslappnande massage, en ansiktsbehandling för att återfukta och förnya din hud, eller kanske en välgörande kroppsinslagning, så finns det ett brett utbud av behandlingar att välja mellan.

Du sover gott ombord

Oavsett vilken typ av resenär du är och vilken budget du har, finns det en hytt som passar dina behov ombord. På Cinderella har du möjligheten att resa i lyx och komfort, med ett utbud av exklusiva hytter som ger dig en verklig känsla av lyx ombord på fartyget. Samtidigt finns det också vanliga standardhytter som passar perfekt för familjer och par som föredrar ett mer prisvärt alternativ. Med ett brett urval av olika hyttyper kan du vara säker på att hitta något som passar just dig, oavsett din prisklass.

För familjer och par som föredrar ett mer prisvärt alternativ finns det också standardhytter som ger en bekväm och mysig vistelse ombord. Dessa hytter erbjuder allt du behöver för en trevlig resa, inklusive sköna sängar och grundläggande bekvämligheter. De är perfekta för dem som vill njuta av resan utan att göra avkall på budgeten.

En kul fakta värd att notera är att det populära realityteveprogrammet Färjan spelades in på Viking Cinderella under tre säsonger mellan 2008 och 2012. Bland annat blev “Färjan-Håkan” ett känt begrepp för det svenska folket efter att många följt händelserna och människorna  ombord på Cinderella.

Viking Cinderella


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka biljett med Viking Line till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare