Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Malmö Travemünde

Malmö Travemünde med Finnlines är en färjelinje som trafikerar Malmö och Travemünde.

Överfarten mellan Malmö och Travemünde tar 8 tim. Ombord på Finnlines får du en skön resa till Travemünde.

Här hittar du information om denna färjelinje som trafikeras av Finnlines. Boka färja mellan Malmö och Travemünde med Finnlines till lägsta pris på färjelinjer.se

ANNONS:

Ta färjan till Travemünde

Njut av en skön sjöresa med Finnlines mellan Malmö och Travemünde. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen Malmö -Travemünde ett bra  transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och bekväm resa mellan de två länderna.

Med avresa från Malmö tar färjan dig smidigt och bekvämt till Malmö .

Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. 

Malmö Travemünde

Finnlines

Malmö Travemünde

Färjan Malmö Travemünde

Finnlines erbjuder upp till tre avgångar varje dag mellan Malmö och Travemünde. Med Finnlines färja till Travemünde kan du nå Travemünde vid Traveflodens mynning med en nio timmars båtresa.

Upptäck det idylliska och charmiga Travemünde redan från båten, inseglingen till hamnen leder förbi de fina och långa sandstränderna.

Familjens minsta trivs under resan i barnens lekhörna och för de lite större barnen finns det en liten spelhörna med spelkonsoler.


Malmö Travemünde tidtabell

Finnlines erbjuder vi upp till tre avgångar per dygn från Malmö till Travemünde och tillbaka.

Mat och dryck Malmö Travemünde

Finnlines fartyg erbjuder en avslappnad atmosfär i sina restauranger. Måltiderna serveras på de välfyllda bufférestaurangerna och det finns utbud för alla smaker. Bufféerna innehåller fisk-och skaldjursrätter tillsammans med olika kötträtter. Mjölk, vatten och juice ingår måltidspriserna.

Malmö Travemünde shopping

Du kan också passa på att shoppa till låga priser ombord. Butikens frestar med ett brett utbud består av kosmetika, smycken, konfektyr, leksaker, souvenirer, alkoholhaltiga drycker och snacks.

Överfarten mellan Malmö och Travemünde tar 8 tim.

Linjen mellan Malmö och Travemünde trafikeras av Finnlines.

Här på färjelinjer kan du söka och boka biljetter för färjan från Malmö till Travemünde till bästa pris.

Njut av en trevlig överfart till Travemünde.

Följande fartyg trafikerar linjen:Sök och boka färjor till

ANNONSER ▼

Boka färja från Malmö till Travemünde

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.