Boka färjebiljetter till lägsta pris

Göteborg Frederikshavn
Restid:3 timmar
Göteborg Frederikshavn Stena Line

Göteborg Frederikshavn shopping och nöjen hela vägen till Danmark

På Stena Lines färja mellan Göteborg och Frederikshavn hinner du roa dig, äta gott och handla billigt. Överfarten tar ca 3 timmar. På Skollov och helger finns det alltid roliga aktiviteter för barn ombord.

I Restaurang Taste serveras brunch, lunch och middagsbuffé där du äter så mycket du orkar. Urvalet av rätter är enormt och du kan välja mellan massor av spännande varma och kalla specialiteter. Till efterrätt finns det desserter och framför allt glass i olika former.

I Caféet serveras lättare rätter och fika. Dessutom serveras dagens rätt, en prisvärd rätt där även det stora salladsbordet ingår i priset.

När det är bra väder (vilket det brukar vara till havs) är baren på soldäck den självklara mötesplatsen under vajande palmer. Här servereas drycker av olika slag och dessutom finns en grillmed goda rätter som tex hamburgare eller grillade korvar med potatissallad.Massor av kul att göra ombord

Du hittar levande musik eller annan underhållning på de flesta avgångar. För den spelsugna finns det spelautomater och andra förströelsespel.

Semestern börjar redan ombord för barnen, i lekrummen finns roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Under skollov och helger mönstrar Nicke Nyfiken på och ordnar massor av skojiga upptåg.

Färjor Göteborg Fredrikshamn

Stena Line har färjorna Stena Danica och Stena Jutlandica i trafik på linjen Göteborg Frederikshavn. Restiden är drygt 3 timmar tillräckligt långt för hinna roa sig men inte så långt att det blir tråkigt.

Göteborg Fredrikshamn tidtabell

Färjorna från Göteborg har flera avgångar per dag, resan tar mellan tre och tre och en halv timma.
Färjan Göteborg Frederikshavn är perfekt för dig som skall till Danmark eller vidare ut i Europa. Från Frederikshavn har du bara 30 mil på motorväg till tyska gränsen.

Danmark över dagen med Göteborg Fredrikshamn

Njut av en dag till havs och passa på att lyssna på livemusik, Om du vill hinner du ta tåget till Ålborg. Stena Danica avgår från Göteborg varje dag klockan 9.00.
Det finns mycket att uppleva i Frederikshavn. Upplev tropiska bad på badhotellet The Reef eller varför inte ta tåget eller bilen till Skagen? Du hinner med detta över dagen, annars kan du ta en eller några övernattningar.

Här hittar du alltid de bästa rabatterna och erbjudandena för Stena Lines färja mellan Göteborg och Fredrikshamn