Sök
Stäng denna sökruta.

Nova Star

Upptäck en lyxig och bekväm resa över Östersjön med Polenfärjan Nova Star. Utforska dess moderna faciliteter, gastronomiska upplevelser och underhållningsalternativ för en minnesvärd färjeupplevelse mellan Sverige och Polen.

Polferries

Nova Star

Polenfärjan Nova Star, som trafikerar för Polferries, är ett bekvämt fartyg som byggdes 2011. På sin rutt mellan Nynäshamn och Gdansk bjuder den sina passagerare på en överflöd av förstklassiga bekvämligheter. Ett av höjdpunkterna ombord är det utsökta gastronomiska utbudet som presenteras både i restaurangen och cafeterian, där resenärerna kan njuta av läckra måltider och smakrika drycker.

Förutom de kulinariska upplevelserna rymmer Nova Star också en välsorterad butik där passagerarna kan fynda under resans gång. Från kosmetika och parfymer till godsaker och drycker, butiken har något att erbjuda för alla smaker och behov. Att utforska det mångfacetterade sortimentet är en del av den roliga upplevelsen under färden.

Med sina generösa utrymmen och välutrustade kabiner erbjuder Nova Star en avkopplande och bekväm resa för passagerare i alla åldrar. Ombord finns gott om aktiviteter och underhållning för att hålla resenärerna engagerade under hela resan. Från restauranger och barer till butiker och lekområden för barn finns det något för alla att njuta av.

För de som söker avkoppling finns det också ett brett utbud av faciliteter på Nova Star, inklusive spa-behandlingar, gym och poolområden. Dessutom finns det möjlighet att shoppa i taxfree-butikerna och utforska färjans olika underhållningsalternativ, vilket gör resan både bekväm och underhållande för alla ombord.

Nova Star är inte bara en transportlänk mellan Sverige och Polen utan också en upplevelse i sig själv. Med sitt fokus på service och komfort har den blivit ett populärt val för resenärer som vill göra sin färd så trevlig och bekväm som möjligt. Med Polenfärjan Nova Star blir resan mellan Nynäshamn och Gdansk inte bara en transportsträcka utan också en möjlighet att njuta av god mat och en trevlig shoppingupplevelse, vilket gör färjeturen till en minnesvärd och bekväm upplevelse för alla ombord.

Gdansk, en historisk hamnstad vid Östersjökusten i norra Polen, lockar besökare med sin vackra gamla stadskärna, imponerande arkitektur och rika kulturarv. Staden är känd för sina medeltida byggnader, inklusive det imponerande stadshuset och Neptunusfontänen, samt för sina charmiga kullerstensgator och pittoreska kanaler som sträcker sig genom staden. Gdansk har också en spännande historia som centrum för handel och skeppsbyggnad, vilket har präglat dess karaktär och attraktioner. Besökare kan utforska museer, gallerier, kaféer och restauranger, och njuta av den unika atmosfären i denna fascinerande stad

Nova Star


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka färja till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare