Sök
Stäng denna sökruta.

Aurora Botnia

Aurora Botnia - Umeå Vasa
Bild: Wasaline

Aurora Botnia

Wasaline är världens nordligaste rederi och verkar dagligen för att transportera passagerare och frakt mellan städerna Vasa i Finland och Umeå i Sverige. Deras rutt är inte bara den mest miljövänliga sjövägen mellan Finland och Sverige, utan den är också av stor betydelse för beredskapstrafiken.

Detta rederi använder den modernaste tekniken för att minska sin miljöpåverkan. Deras flaggskepp, hybridfärjan Aurora Botnia, är utrustad med dubbelbränslemotorer och batterier, vilket gör den till världens mest miljövänliga passagerarfärja. Företaget strävar mot hållbarhet i alla sina processer, från drift till service.

Aurora Botnia är fartyget som trafikerar rutten mellan Umeå och Vasa för Wasa Line. Maten som serveras i restaurangerna har en fast förankring i det lokala. Färska råvaror och hög kvalitet värderas och leverantörer väljs noggrant.

Om du önskar fullkomlig avslappning och egen ro under resan rekommenderas en av de bekväma hytterna.

Färjan är ett modernt fartyg med två fraktdäck och har en kapacitet på 935 passagerare och 1 500 meter för last- och personbilar. Den är miljövänlig med motorer som drivs av olika bränslelösningar och batterier, där huvudkällan till bränsle är flytande naturgas, LNG.

Umeå Vasa

Aurora Botnia


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka färja till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare