Sök
Stäng denna sökruta.

Stena Spirit

Stig ombord på M/S Stena Spirit, en färja från Stena Line som har trafikerat rutten Karlskrona-Gdynia sedan 2011. Upplev en harmonisk kombination av avkoppling och underhållning med möjligheten att njuta av spa, soldäck, restauranger och butiker under din resa över Östersjön.

Stena_Embla_at_Birkenhead_2021-3-min

Stena Spirit

M/S Stena Spirit, en del av Stena Line-flottan, har trafikerat rutten Karlskrona-Gdynia sedan juni 2011. Ombord kan du unna dig en avkopplande stund i Pure Nordic Spa medan du njuter av den magnifika havsutsikten. På soldäck kan du andas in den friska havsluften och koppla av.

Utforska en mångfald av kulinariska upplevelser i restaurangerna, njut av kaffe och sötsaker från Coffee House eller slappna av med en drink i baren och dansa loss i nattklubben. För barnen finns lekplatsen Happy World där de kan ha roligt och träffa nya vänner.

Passa på att fynda i fartygets butik där du hittar ett brett utbud av produkter från parfymer till elektronik till förmånliga priser. Dessutom erbjuds ett stort urval av viner och andra alkoholhaltiga drycker ombord.

På kvällen kan du släppa loss på dansgolvet till de senaste låtarna medan du njuter av ett brett sortiment av drycker från baren, inklusive öl, sprit och vin. Nattklubben är vanligtvis öppen under högsäsong och helger.

Stena Spirit


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka färja till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare