Sök
Stäng denna sökruta.

Stena Estelle

Upplev en smidig och bekväm färjeresa över Östersjön med Stena Lines moderna fartyg, Stena Estelle. Med dagliga avgångar mellan Karlskrona och Gdynia erbjuder denna stora och moderna färja en förstklassig upplevelse för resenärer som söker både komfort och pålitlighet på sin resa mellan Sverige och Polen.

Så oavsett om du reser för att utforska nya platser, träffa vänner och familj eller helt enkelt njuta av en stunds avkoppling till havs, kommer Stena Estelle att göra din färjeupplevelse till en minnesvärd och behaglig resa.

Stena_Embla_at_Birkenhead_2021-3-min

Stena Estelle

Stena Lines färja Stena Estelle är ett av Östersjöns största och modernaste färjor som erbjuder en bekväm och smidig resa mellan Karlskrona och Gdynia. Med sina utmärkta faciliteter och service ombord är Stena Estelle det perfekta valet för resenärer som vill sig smidigt och bekvämt till Gdynia i Polen

Stena Estelle som är en av Stena Lines största färjor i Östersjön, är en imponerande nykomling som erbjuder kapacitet för upp till 1 200 passagerare och 200 lastbilar. Med imponerande 3 600 längdmeter av lastyta kan färjan effektivt transportera gods över havet. Dess moderna design och teknik gör den till ett energieffektivt och hållbart alternativ, med en optimerad skrovdesign och möjligheten att ansluta till landström i hamnarna för att minska utsläppen

Ombord på Stena Estelle finns en rad bekvämligheter för att göra resan så trevlig som möjligt. Från restauranger som erbjuder utsökta måltider till bekväma hytter för en avkopplande vistelse, finns det alltid något att göra under färden. Resenärer kan också njuta av olika shoppingalternativ och underhållningsmöjligheter ombord.

Med Stena Estelle blir resan mellan Karlskrona och Gdynia inte bara ett sätt att komma från punkt A till B, utan också en del av upplevelsen. Oavsett om man reser för nöjes skull, affärer eller för att semestra i Polen.

Läs mer

Stena Estelle


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka biljett med Stena Line till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare