Sök
Stäng denna sökruta.

Stena Ebba

Stig ombord på en resa fylld av spänning och möjligheter när du tar färjan Stena Ebba till den charmiga hamnstaden Gdynia. Med en kombination av komfort och äventyr erbjuder denna färja en unik möjlighet att utforska Polens pärla vid Östersjökusten. Luta dig tillbaka, koppla av och låt dig svepas iväg på en resa full av kultur, historia och fantastiska vyer.

Stena_Embla_at_Birkenhead_2021-3-min

Stena Ebba

Stena Ebba, en av Stena Lines största färjor i Östersjön, är en imponerande nykomling som erbjuder kapacitet för upp till 1 200 passagerare och 200 lastbilar. Med imponerande 3 600 längdmeter av lastyta kan färjan effektivt transportera gods över havet. Dess moderna design och teknik gör den till ett energieffektivt och hållbart alternativ, med en optimerad skrovdesign och möjligheten att ansluta till landström i hamnarna för att minska utsläppen.

Ombord på Stena Ebba finns en rad bekvämligheter för att göra resan så trevlig som möjligt. Från restauranger som erbjuder utsökta måltider till bekväma hytter för en avkopplande vistelse, finns det alltid något att göra under färden. Resenärer kan också njuta av olika shoppingalternativ och underhållningsmöjligheter ombord.

Under de senaste åren har Stena Line satsat på att modernisera färjelinjen mellan Karlskrona och Gdynia. I juni 2022 flyttades verksamheten till den nya färjeterminalen i Gdynia, vilket möjliggör mottagande av fartyg upp till 240 meter långa.

Stena Line har en lång historia på linjen mellan Karlskrona och Gdynia och har varit närvarande där i över 25 år. Denna modernisering och flytt till den nya terminalen markerar ett steg framåt för att förbättra kvaliteten och effektiviteten på denna viktiga färjerutt.

Stena Ebba


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka biljett med Stena Line till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare