Sök
Stäng denna sökruta.

Silja Symphony

Stig ombord på Silja Symphony och ge dig ut på en minnesvärd resa över Östersjön. Utforska detta bekväma fartyg från Silja Line och upplev en kombination av komfort, elegans och underhållning under din kryssning.

Silja Symphony
Foto: Marko Stampehl
Tallink Silja

Silja Symphony

Silja Symphony är tillsammans med systerfartyget Silja Serenade ett av Silja Lines mest ikoniska fartyg som seglar på linjen mellan Stockholm och Helsingfors och erbjuder en unik upplevelse för resenärer. Med sin imponerande storlek och eleganta design har Silja Symphony blivit mycket för resnärer till Helsingfors som söker hög komfort och underhållning på sina kryssningar.

Mitt i fartyget finns en gågata som kantas av butiker, restauranger, barer och mycket annat. Gågatan kallas Silja Promenade och är fartygets centrum för nöjen och aktiviteter av olika sklag. Du kan sitta på en av uteserveringarna på ”promenaden” och beskåda folklivet och pulsen ombord samtidigt som du äter
eller dricker gott.

Promenaden sträcker sig i nästan hela farygetslängd och är 9 våningar hög, glastaket gör att det kommer in mycket ljus och luft, instängdheten som man i bland kunde känna på forna tiders färjor finns inte längre.

Ombord på Silja Symphony kan du njuta av en rad faciliteter och aktiviteter för att göra resan så bekväm och underhållande som möjligt. Från eleganta restauranger som serverar läckra måltider till avslappnade barer och caféer där man kan koppla av med en drink eller en kopp kaffe, finns det något för alla smaker och preferenser.

På båten till Helsingfors erbjuds en mångsidig gastronomisk upplevelse med restauranger som tar dig med på en kulinarisk resa runt om i världen. Från Grande Buffets smakrika buffé med influenser från världens kök till Tavolàta Ristorante Italianos moderna italienska rätter och Grill Houses grillade delikatesser, finns något för alla smaker. Missa inte heller Östersjöns bästa fisk- och skaldjursrestaurang med dess läckra havsdelikatesser. För barnen finns specialanpassade alternativ till rabatterade priser, och de som är 0–5 år äter till och med gratis i sällskap med en betalande vuxen.

För de som söker underhållning erbjuder Silja Symphony också ett brett utbud av aktiviteter, inklusive livekonserter, nattklubbar och kasinospel. Dessutom finns det möjlighet att shoppa i butiker med allt från kläder och accessoarer till parfymer och presenter.

Hytter Silja Symphony
Hytterna ombord på Silja Symphony är som bekväma hotellrum. Foto: Tallink Silja

Det är viktigt att sova gott ombord och det gör man verkligen på Serenade och Symphony, hytterna påminner mer om hotellrum en vanliga hytter. En rolig detalj är att det finns hytter med utsikt över promenaden, dessa hytter är mycket populära och blir oftast fullbokade innan hytterna med sjöutsikt blir det. För den som ställer ännu högre krav på komfort eller kanske har något att fira finns det ett antal lyxhytter och sviter med allt du kan önska dig i form av extra lyx och bekvämliheter.

Silja Line

Silja Symphony


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka biljett med Tallink Silja till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare