farjelinjer-loggo-ny

Boberger. Photo: Bengt Oberger, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Eckerö

M/s Eckerö erbjuder en trevlig färjeupplevelse som tar dig från Grisslehamn till Eckerö i en bekväm och avkopplande miljö. Med sitt stora utbud av restauranger, shopping och underhållning ombord är Eckerölinjen och M/s Eckerö det perfekta sättet att resa mellan Sverige och Åland.

Eckerö

 Grisslehamn-Eckerö

Byggd: 1979

Längd: 121 m

Bredd: 24 m

Bäddar: 100

Passagerare: 1635

Bilar: 265

Flagg: Svensk

Bäddar: 100

Bäddar: 100

ANNONS:

Res med Eckerö

Med moderna faciliteter och en avslappnad atmosfär ombord är M/s Eckerö det perfekta valet för en avkopplande resa. Njut av den vackra skärgården medan du korsar vattnet och låt dig förföras av den friska havsluften.

Ombord finns det något för alla. Ta en paus i restaurangen och avnjut en välsmakande måltid medan du njuter av den vidsträckta havsutsikten. För att stilla törsten kan du besöka baren och prova på deras breda utbud av drycker. Slå dig ner i den bekväma loungen och koppla av medan du tar in atmosfären eller njut av en promenad på däck för att njuta av den fantastiska naturen.

För de som vill shoppa erbjuder M/s Eckerö en butik där du kan hitta allt från exklusiva parfymer till fina kläder och accessoarer. Ta tillfället i akt att göra några inköp till bra priser innan du når din destination.

Resan med M/s Eckerö ger dig också möjligheten att utforska Åland. Eckerö är en perfekt utgångspunkt för att besöka en mängd sevärdheter och aktiviteter som gör din resa ännu mer minnesvärd. Besök historiska platser, njut av den vackra naturen eller varför inte ta en cykeltur runt ön för att utforska dess charmiga byar och landskap.

ANNONSER ▼

Relaterat till Eckerö

Boka färja till lägsta pris!

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare