Sök
Stäng denna sökruta.

Eckerö

M/s Eckerö erbjuder en trevlig färjeupplevelse som tar dig från Grisslehamn till Eckerö i en bekväm och avkopplande miljö. Med sitt stora utbud av restauranger, shopping och underhållning ombord är Eckerölinjen och M/s Eckerö det perfekta sättet att resa mellan Sverige och Åland.

1024px-MS_Eckerö

Eckerö

Med moderna faciliteter och en avslappnad atmosfär ombord är M/s Eckerö det perfekta valet för en avkopplande resa. Njut av den vackra skärgården medan du korsar vattnet och låt dig förföras av den friska havsluften.

Ombord finns det något för alla. Ta en paus i restaurangen och avnjut en välsmakande måltid medan du njuter av den vidsträckta havsutsikten. För att stilla törsten kan du besöka baren och prova på deras breda utbud av drycker. Slå dig ner i den bekväma loungen och koppla av medan du tar in atmosfären eller njut av en promenad på däck för att njuta av den fantastiska naturen.

För de som vill shoppa erbjuder M/s Eckerö en butik där du kan hitta allt från exklusiva parfymer till fina kläder och accessoarer. Ta tillfället i akt att göra några inköp till bra priser innan du når din destination.

Resan med M/s Eckerö ger dig också möjligheten att utforska Åland. Eckerö är en perfekt utgångspunkt för att besöka en mängd sevärdheter och aktiviteter som gör din resa ännu mer minnesvärd. Besök historiska platser, njut av den vackra naturen eller varför inte ta en cykeltur runt ön för att utforska dess charmiga byar och landskap.

Eckerö


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka färja till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare