Sök
Stäng denna sökruta.

Trasmed GLE

Res med Trasmed GLE och upptäck massor av möjligheter! Vi erbjuder inte bara erbjudanden och tidtabeller, utan också tillgång till prisvärda biljetter för alla resenärer.

Spara både tid och pengar genom att boka din biljett med Trasmed GLE på färjelinjer.se. Med vårt enkla och användarvänliga bokningssystem kan du säkert och bekvämt planera din resa på nolltid.

Utforska vårt breda utbud av färjealternativ och välj det som passar bäst för dig, allt på en och samma plats. Gör din resa så smidig som möjligt genom att boka din biljett redan idag!

Trasmed GLE

Trasmed GLE - resor och kryssningar

Trasmed, som tidigare känt som Trasmediterranea, är en ledande aktörerna när det gäller att driva färjetrafik som binder samman den spanska halvön med öarna i Balearerna. Med sina rutter från städer som Valencia och Barcelona erbjuder Trasmed en viktig förbindelse för både lokalbefolkningen och turister som vill utforska de vackra öarna.

Med färjelinjer som sträcker sig över det azurblåa Medelhavet skapar Trasmed en möjlighet för resenärer att upptäcka populära resmål som Ibiza och Mallorca. Dessa öar är kända för sin spektakulära skönhet, rika kultur och levande atmosfär. Från den pulserande nattlivet till de orörda stränderna och de historiska sevärdheterna finns det något för alla att njuta av.

För resenärer som resa till Mallorca elller någon av de andra baleariska öarna och utforska det spanska ölivet är Trasmediterranea det självklara valet. Dess pålitliga och bekväma färjor erbjuder en avkopplande och njutbar resa över Medelhavet, vilket gör det enkelt att nå öarna och ta del av allt de har att erbjuda.


Stena Danica till Frederikshavn

Upplev en klassisk resa med shopping, underhållning och god mat med Stena Danica.

Strömstad Sandefjord

Color Hybrid till Sandefjord

Upptäck framtidens miljövänliga färjeresa med Color Hybrid – världens största hybridfärja.

Trelleborg Travemünde

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön.