Sök
Stäng denna sökruta.

Irish Ferries

Res med Irish Ferries och upptäck massor av möjligheter! Vi erbjuder inte bara erbjudanden och tidtabeller, utan också tillgång till prisvärda biljetter för alla resenärer.

Upptäck mer om ! Här kan du ta del av deras senaste erbjudanden, tidtabeller och få tillgång till prisvärda biljetter.

Läs mer om och deras spännande resmöjligheter.

Oavsett om du planerar en kortare eller längre resa finns det massor av spännande alternativ.

Boka din resa med online för lägsta pris!

Irish Ferries färjor och färjelinjer

Irish Ferries - resor och kryssningar

Irish Ferries är ett ledande färjerederi som erbjuder ett omfattande nätverk av färjelinjer som förbinder Irland med Storbritannien och Frankrike. Med moderna fartyg och högkvalitativ service är Irish Ferries en populär val för resenärer som vill resa över Irländska sjön och Engelska kanalen.

Bland deras mest kända färjelinjer finns:

Dublin – Holyhead: Denna linje förbinder Dublin i Irland med Holyhead i Wales, vilket ger ett viktigt transportsätt för resenärer och frakt över Irländska sjön.

Rosslare – Pembroke Dock: En annan viktig färjerutt, som binder samman Rosslare i södra Irland med Pembroke Dock i Wales och ger bekväm transport för resenärer som reser mellan Irland och Storbritannien.

Rosslare – Cherbourg: Denna färjerutt knyter ihop Rosslare i Irland med den franska hamnen Cherbourg, vilket ger en direkt förbindelse mellan Irland och Frankrike för både passagerare och frakt.

Irish Ferries strävar efter att erbjuda en bekväm och pålitlig resa för alla sina kunder, med faciliteter ombord inklusive restauranger, butiker och bekväma sittplatser. Med regelbundna avgångar och högkvalitativ service fortsätter Irish Ferries att vara ett av de främsta valen för resenärer som korsar vattnen mellan Irland, Storbritannien och Frankrike.

Färjor till Mallorca

Färjor till Mallorca

Med ett flertal rutter från det spanska fastlandet till denna medelhavspärla, erbjuder färjealternativen inte bara en överfart, men också en möjlighet att njuta av sjöresan.

Färja till Kiel

Stena Lines färja Göteborg-Kiel är den bekväma vägen till Tyskland och vidare ut i Europa. Ombord kopplar du av, äter gott och sover gott i bekväma hytter.

Trelleborg Travemünde

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön.

Onlinebokning Irish Ferries