Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Kapellskär Mariehamn

Kapellskär Mariehamn med Viking Line är en färjelinje som trafikerar Kapellskär och Mariehamn.

Överfarten mellan Kapellskär och Mariehamn tar 2 tim 15 min. Ombord på Viking Line får du en skön resa till Mariehamn.

Här hittar du information om denna färjelinje som trafikeras av Viking Line. Boka färja mellan Kapellskär och Mariehamn med Viking Line till lägsta pris på färjelinjer.se

Kapellskär Mariehamn

ANNONS:

Ta färjan till Mariehamn

Njut av en skön sjöresa med Viking Line mellan Kapellskär och Mariehamn. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen Kapellskär -Mariehamn ett bra  transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och bekväm resa mellan de två länderna.

Med avresa från Kapellskär tar färjan dig smidigt och bekvämt till Kapellskär .

Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. 

Kapellskär Mariehamn

Kapellskär Mariehamn

Viking Line

Kapellskär Mariehamn

Färjan Kapellskär Mariehamn

På Rosella händer det alltid något roligt oavsett när du reser, speciellt om du gillar dans och musik. Ombord håller kryssningsvärdarna stämningen uppe på topp med allt ifrån allsång till olika tävlingar. Fredagar och Lördagar är det dans till levande musik i Nattklubben.

Massor av kul för barnen på färjan från Kapellskär

Varje lördag och söndag samt under loven händer det massor av roliga saker för stora och små barn. Lekledare som ordnar aktiviteter som ansiktsmålning, godisbingo, tipsrundor och mycket annat. Ombord träffar du också den populära maskoten Ville Viking.

Dagskryssningar till Åland från Kapellskär

Kryssa mellan Kapellskär och Mariehamn och tillbaka direkt eller utforska Mariehamn under sex timmar. Om du bor en bit bort finns det bekväma bussar från ett 35-tal orter till Rosellas avgångar från Kapellskär.

Länktips: Restauranger.info


Kapellskär Mariehamn tidtabell

Viking Lines färja Kapellskär-Mariehamn är den snabba vägen till Åland med bara 3 timmars restid. God mat, shopping och underhållning på alla avgångar.

Mat och dryck Kapellskär Mariehamn

På buffébordet, signerat av Svenska Kocklandslaget, kan du ta för dig av många goda rätter tillagade med omtanke och värme. Extra trevligt är att läsk och kaffe alltid ingår i priset.. För den som vill äta i en lugnare miljö finns à la carte-restaurangen La Rose.

Seaside Café serverar god husmanskost, sallader och grillat till bra priser! Street Café serverar enklare rätter och drycker

Kapellskär Mariehamn shopping

På Rosella finns en välsorterad taxfreebutik med allt från choklad och smycken till ett omfattande vin- och whiskysortiment. Missa inte “Quality Outlet Store” med märkesvaror till låga priser.

Överfarten mellan Kapellskär och Mariehamn tar 2 tim 15 min.

Linjen mellan Kapellskär och Mariehamn trafikeras av Viking Line.

Här på färjelinjer kan du söka och boka biljetter för färjan från Kapellskär till Mariehamn till bästa pris.

Njut av en trevlig överfart till Mariehamn.

Följande fartyg trafikerar linjen:


Rosella

Sök och boka färjor till

ANNONSER ▼

Boka färja från Kapellskär till Mariehamn

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.