Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Nynäshamn Ventspils

Nynäshamn Ventspils med Stena Line är en färjelinje som trafikerar Nynäshamn och Ventspils.

Överfarten mellan Nynäshamn och Ventspils tar 8 tim 30 min. Ombord på Stena Line får du en skön resa till Ventspils.

Här hittar du information om denna färjelinje som trafikeras av Stena Line. Boka färja mellan Nynäshamn och Ventspils med Stena Line till lägsta pris på färjelinjer.se

Stena_Embla_at_Birkenhead_2021-3-min

ANNONS:

Ta färjan till Ventspils

Njut av en skön sjöresa med Stena Line mellan Nynäshamn och Ventspils. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen Nynäshamn-Ventspils ett bra  transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och bekväm resa mellan de två länderna.

Med avresa från Nynäshamn tar färjan dig smidigt och bekvämt till Nynäshamn.

Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. 

Nynäshamn Ventspils

Stena Line

Färjan Nynäshamn Ventspils

Resan från Nynäshamn till Ventspils är inte bara den kortaste utan också den snabbaste vägen från Sverige till Lettland. Med Stena Lines färjor erbjuds en bekväm och trevlig resa över Östersjön. Ombord på dessa fartyg finns allt du behöver för en avkopplande resa.

Stena Lines färjor är utrustade med restauranger som erbjuder ett varierat utbud av mat och dryck för att tillfredsställa alla smaker. Oavsett om du är sugen på en god måltid, en uppfriskande dryck eller bara något litet att knapra på, finns det alternativ för alla.

För den som föredrar en avkopplande stund med utsikt över havet finns det både barer och ett soldäck där du kan njuta av solen och den friska havsluften. Vill du handla några souvenirer eller kanske bara unna dig själv något extra under resan? Inga problem, ombord finns också en butik där du kan hitta allt från presenter till resenärsbehov.

För den som vill koppla av eller ta en tupplur under resan erbjuds både hytter och vilstolar för en bekväm vila. Oavsett om du föredrar att slappna av i en privat hytt eller bara ta en kort paus på en vilstol, finns det möjligheter att göra din resa så bekväm som möjligt.

Sammanfattningsvis erbjuder resan med Stena Lines färjor från Nynäshamn till Ventspils en bekväm och trevlig upplevelse över Östersjön. Med alla bekvämligheter ombord är det enkelt att njuta av resan till Lettland och se fram emot allt det landet har att erbjuda.

Läs mer:

Turistinformation Ventspils


Nynäshamn Ventspils tidtabell

Mat och dryck Nynäshamn Ventspils

I fartygens restauranger serveras frukost, lunch och middag med dryck. I baren som har utsikt mot havet kan du njuta ett brett utbud av olika drycker och tilltugg.

Nynäshamn Ventspils shopping

När du reser med Stena Line finns en Bordershop ombord med ett stort urval. Du sparar upp till 60% mot ordinarie pris i land.

Överfarten mellan Nynäshamn och Ventspils tar 8 tim 30 min.

Linjen mellan Nynäshamn och Ventspils trafikeras av Stena Line.

Här på färjelinjer kan du söka och boka biljetter för färjan från Nynäshamn till Ventspils till bästa pris.

Njut av en trevlig överfart till Ventspils.

Följande fartyg trafikerar linjen:

Stena Baltica
Stena Scandica

Sök och boka färjor till

ANNONSER ▼

Boka färja från Nynäshamn till Ventspils

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.