Sök
Stäng denna sökruta.

Färja Kapellskär Paldiski

Kapellskär Paldiski med DFDS är en färjelinje som trafikerar Kapellskär och Paldiski.

Överfarten mellan Kapellskär och Paldiski tar 9 tim. Ombord på DFDS får du en skön resa till Paldiski.

Här hittar du information om denna färjelinje som trafikeras av DFDS. Boka färja mellan Kapellskär och Paldiski med DFDS till lägsta pris på färjelinjer.se

Kapellskär-Paldiski Sirena Seways
Matthew Black, CC BY-SA 2.0

ANNONS:

Ta färjan till Paldiski

Njut av en skön sjöresa med DFDS mellan Kapellskär och Paldiski. Du hittar biljetter till lägsta pris på färjelinjer.se

Med ett brett utbud av avgångar och resmöjligheter är färjelinjen Kapellskär -Paldiski ett bra  transportalternativ för både turister och affärsresenärer som söker en smidig och bekväm resa mellan de två länderna.

Med avresa från Kapellskär tar färjan dig smidigt och bekvämt till Kapellskär .

Ombord finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att göra din resa så bekväm som möjligt. 

Kapellskär Paldiski

DFDS

Kapellskär-Paldiski Sirena Seways
Matthew Black, CC BY-SA 2.0

Färjan Kapellskär Paldiski

Ta med bilen från Kapellskär till Paldiski. Härifrån når du Tallinn på en timme och du kan sedan köra vidare och uppleva flera av de baltiska städerna

På färjorna som trafikerar sträckan från Kapellskär till Paldiski finns det en imponerande variation av ombordfaciliteter, alla utformade för att förhöja din resas bekvämlighet och avkoppling till max. Bland de mest populära aktiviteterna ombord finns möjligheten att avnjuta god mat och dryck i någon av de två restaurangerna.

Utöver restaurangerna finns det även andra faciliteter ombord som är värda att utforska. Du kan till exempel ta en promenad på däck och njuta av den friska havsluften och den vackra utsikten över Östersjön. Eller varför inte unna dig själv något extra i taxfree-butiken, där du kan hitta allt från parfymer och kosmetika till alkohol och godis till förmånliga priser?

Oavsett hur du väljer att spendera din tid ombord, kan du vara säker på att din resa till Estland kommer att bli både bekväm och minnesvärd.


Kapellskär Paldiski tidtabell

Det tar 10 timmar att resa med färja från Kapellskär till Paldiski. Det finns 6 avgångar per vecka.

Mat och dryck Kapellskär Paldiski

7 Seas är en självbetjäningsrestaurang som erbjuder ett brett utbud av prisvärda rätter. Här kan du välja bland allt från klassiska favoriter till internationella smaker och hälsosamma alternativ. Oavsett om du är sugen på en saftig hamburgare, en fräsch sallad eller något sött till efterrätt, kommer du garanterat att hitta något som passar din smak. Det bästa är att du kan äta precis när du vill, utan att behöva vänta på servering.

För en mer avslappnad och formell matupplevelse rekommenderas restaurangen Mare Balticum. Här kan du sitta ner, slappna av och låta dig bli bortskämd med förstklassig service och en meny som är inspirerad av det bästa från både land och hav. Oavsett om du föredrar färsk fisk och skaldjur, välsmakande kötträtter eller vegetariska alternativ, kommer du att hitta något som passar din smak.

Kapellskär Paldiski shopping

Utöver restaurangerna finns det även andra faciliteter ombord som är värda att utforska. Du kan till exempel ta en promenad på däck och njuta av den friska havsluften och den vackra utsikten över Östersjön. Eller varför inte unna dig själv något extra i taxfree-butiken, där du kan hitta allt från parfymer och kosmetika till alkohol och godis till förmånliga priser?

Utforska det breda utbudet av parfymer, skönhets- och hudvårdsprodukter för att hitta din perfekta doft eller för att unna dig lite extra lyx under resan. Med välkända varumärken och exklusiva produkter från havet kommer du säkerligen att hitta något som passar din smak och stil.

För de sötsugna finns det ett generöst urval av godsaker att välja bland, från choklad och godis till bakverk och snacks.

Överfarten mellan Kapellskär och Paldiski tar 9 tim.

Linjen mellan Kapellskär och Paldiski trafikeras av DFDS.

Här på färjelinjer kan du söka och boka biljetter för färjan från Kapellskär till Paldiski till bästa pris.

Njut av en trevlig överfart till Paldiski.

Följande fartyg trafikerar linjen:Sök och boka färjor till

ANNONSER ▼

Boka färja från Kapellskär till Paldiski

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.