Sök
Stäng denna sökruta.

Brittany Ferries

Res med Brittany Ferries och upptäck massor av möjligheter! Vi erbjuder inte bara erbjudanden och tidtabeller, utan också tillgång till prisvärda biljetter för alla resenärer.

Spara både tid och pengar genom att boka din biljett med Brittany Ferries på färjelinjer.se. Med vårt enkla och användarvänliga bokningssystem kan du säkert och bekvämt planera din resa på nolltid.

Utforska vårt breda utbud av färjealternativ och välj det som passar bäst för dig, allt på en och samma plats. Gör din resa så smidig som möjligt genom att boka din biljett redan idag!

Brittany Ferries

Brittany Ferries - resor och kryssningar

Brittany Ferries har etablerat sig som en framstående aktör inom färjeindustrin med ett imponerande utbud av färjelinjer som binder samman olika regioner i Europa. Med fokus på att erbjuda högkvalitativa och pålitliga färjetjänster har Brittany Ferries skapat ett omfattande nätverk av rutter som sträcker sig mellan England och västra Frankrike samt norra Spanien. Dessa rutter spelar en avgörande roll för att underlätta både person- och godstransporter över Engelska kanalen och Atlanten.

För resenärer som vill upptäcka de charmiga kuststäderna och pittoreska landskapen i Frankrike och Spanien erbjuder Brittany Ferries en bekväm och avslappnad resa. Med färjelinjer som kopplar samman destinationer som Portsmouth, Plymouth och Poole i England med hamnar som Saint-Malo, Cherbourg och Bilbao ger Brittany Ferries resenärerna möjlighet att utforska dessa regioner utan bekymmer om långa bilresor eller trånga flygplatser.

Med regelbundna avgångar över Engelska kanalen och Atlanten erbjuder Brittany Ferries en mångsidig och tillförlitlig transportlösning för resenärer och frakt mellan dessa populära destinationer. Resenärer kan njuta av en avkopplande överfart med förstklassiga bekvämligheter ombord och samtidigt uppskatta den spektakulära utsikten över havet.


Stena Danica till Frederikshavn

Upplev en klassisk resa med shopping, underhållning och god mat med Stena Danica.

Strömstad Sandefjord

Color Hybrid till Sandefjord

Upptäck framtidens miljövänliga färjeresa med Color Hybrid – världens största hybridfärja.

Trelleborg Travemünde

Färjelinjen mellan Trelleborg och Travemünde är en populär förbindelse mellan Sverige och Tyskland över Östersjön.