Jämför och boka färja – Vi har alla färjerederier

Här jämför och bokar du biljetter med alla färjerederier och färjelinjer. Dessutom kan du läsa om vad de olika linjerna och båtarna erbjuder.

Resa med färjelinjer

När man tänker på att resa med färja är det kanske känslan av att vara på semester som man förknippar det med. Självklart finns det mycket yrkestrafik även på havet men för de flesta av oss är färjor något vi reser med för att komma en bit på väg till vår semesterdestination. Det är ett bekvämt sätt att resa och du kan passa på att röra lite på dig eller kanske sova under överfarten. Antalet färjelinjer att välja på är väldigt stort.

Resa ut i Europa med olika färjelinjer

Ska du från Sverige och vidare ut i Europa finns det många färjelinjer att välja på. Till att börja med ska du tänka efter vilken del av kontinenten som du planerar att besöka. Kolla sedan vilka färjelinjer som finns och vilken som snabbast kommer att få dig att komma fram. Vissa färjelinjer kan också ha andra fördelar, som till exempel att om du reser via Puttgarden finns en Bordershop med mycket billig alkohol eller om du reser Trelleborg – Travemünde kan du passa på att besöka Lübeck som är en fin gammal hansastad med både shopping och kultur. Kort sagt om du inte är under tidspress så se till att kolla runt lite vad som finns i närheten av hamnen som färjan går ifrån och där den lägger till.

Hitta trevliga restauranger på kvarterskrogar.nu

Fixa billiga biljetter till din färjelinje

Om du vet att du ska ut och resa med någon färjelinje framöver kan det vara värt att lägga lite tid på att boka färjebiljetter till lägre pris. Dels är det alltid bra att vara ute i god tid eftersom du har mer att välja på och kan välja det billigaste alternativet. Företagen har också ofta erbjudanden en viss tid innan sommaren eller andra perioder när det är många som vill ut och resa. Det lönar sig helt enkelt att skaffa lite koll på när företaget släpper sina biljetter och erbjudanden.

Det är också bra att surfa runt lite på nätet och se om du kan hitta någon sida som erbjuder rabatt på den färjelinjen du har tänkt resa med. Om du behöver finansiera resan, rekommenderas ett besök hos en låneförmedlare som ger dig lägst ränta på lånen.
92dd9c6a8a2b5edafaa81aecb3110ca2_leasybanner

COPYRIGHT 2012 - 2019 MARTIN IVARSON