Sök
Stäng denna sökruta.

Amorella

amorella

Amorella

Amorella och Viking Line tar dig till Åbo eller Mariehamn

Amorella seglar fram och tillbaka till Åbo, varje kväll från Stockholm. Du kan räkna med skön stämning med god mat, mängder av fina taxfreefynd, sköna spa-behandlingar och svenska dansband i nattklubben.

Ombord på Amorella hittar du Östersjöns första Trollerikrog med trollkonster direkt vid borden i Viking Buffet. Uppskattat och kul för hela familjen.

Du njuter av levande musik varje dag på Amorella. Njut av livemusik från svenska dansband, internationella husband, trubadurer och duktiga pianister. I discot är stämningen hög och du kan dansa till frampå småtimmarna.

Ombord på Amorella hittar du allt från fint komponerade trerättersmenyer till goda bufféer och aptitretande tapas. Viking Buffet är ett mycket populär resataurang där äter och dricker så mycket du vill till ett fast pris. För den som vill ha något lättare eller bara fika finns Caféet som är öppet dygnet runt.

När du reser med Amorella kan antingen välja att resa till Åbo eller Mariehamn. När du åker till Åbo avgår fartyget från Stockholm på kvällen och är tillbaka i Stockholm kvällen därpå.

Du kan även resa på dagskryssning till Åland. Då börjar du resan på morgonen då Viking Grace avgår från Stockholm. I Mariehamn byter du till Amorella som tar dig tillbaka till Stockholm dit du anländer på kvällen.

Amorella


ANNONS:

Färja från Trelleborg

Trelleborgs hamn är Sveriges sydligaste och näst största hamn och har en idealisk placering oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån.

Polferries

Polferries

Här hittar du massor av information om Polferries, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de och billigaste biljetterna med Polferries.

Färja till Bornholm

Res med Bornholmslinjen

Upplev Bornholm genom att resa dit med färja. Upptäck sevärdheter, aktiviteter och städer samtidigt som du njuter av en bekväm resa över havet.

Boka färja till lägsta pris!

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare