Boka färjebiljetter till lägsta pris

Sök och boka TT-Line
Trelleborg Travemünde
Restid:9 timmar


Trelleborg Travemünde med TT-Lines färjor
Foto: TT-Line

Trelleborg Travemünde

Information om färjelinjen Trelleborg Travemünde. Boka färja mellan Trelleborg och Travemünde snabbt och smidigt online.

Läs mer om linjen mellan Trelleborg Travemünde, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen från Trelleborg till Travemünde.

Res bekvämt med TT-Line till Travemünde

TT-lines färja Trelleborg-Travemünde är den avkopplande vägen till Tyskland och vidare ut i Europa. Välj mellan dag eller nattavgångar.

Oavsett om du väljer en dag – eller nattavgång, så börjar avkopplingen redan när du kommer ombord på TT-Line mellan Trelleborg och Travemünde.

Restaurangen ombord frestar med frukost, lunch och middagsbuffé. Vill du bara ha något lättare finns det fika och lättare rätter i baren och caféet.

Trelleborg Travemünde

ttkids

tt-arcade

Fynda i ombordbutiken, spela i spelhallen, ta det lugnt på soldäcket eller relaxavdelningen. Eller kanske vill du ta ett dopp i jacuzzin och träna i gymmet. Slå dig ned i en bekväm fåtölj i Panoramabaren längst fram i fören eller se en film i biografen.

Bekväma hytter

Det finns sköna hytter i olika storlekar. Välj mellan prisvärda standardhytter och stora sviter med lyxiga möbler och vidsträckt panorama utsikt.
Under sommarmånaderna finns det barnvärdar ombord som ordnar roliga saker för barnen.

Ombord på Peter Pan och Nils Holgersson finns komfortabla vilfåtöljer. Här kan du slå dig ner i lugn och ro och njuta t.ex. av en god bok eller bara vila en stund. Fåtöljerna kan bokas både under dag- och nattavgångar och är ett mycket prisvärt alternativ till en hytt.