Boka färjebiljetter till lägsta pris

Trelleborg Sassnitz
Restid: 4 timmar


Trelleborg Sassnitz med Stena Line

Trelleborg Sassnitz

Information om färjelinjen Trelleborg Sassnitz. Boka färja mellan Trelleborg och Sassnitz snabbt och smidigt online.

Läs mer om linjen mellan Trelleborg och Sassnitz, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen Trelleborg Sassnitz.

Den snabbaste vägen till Tyskland

Stena Lines färja Trelleborg – Sassnitz är kortaste och snabbaste vägen till Tyskland och populära semesterön Rügen. Njut av god mat, shopping och avkoppling ombord.

Trelleborg till Sassnitz trafikeras av färjan M/S Sassnitz. Ombord finns restauranger och caféer och en butik där du kan handla mycket billigt. Med motorvägen A20 kör du sträckan Sassnitz – Berlin snabbt! Från Sassnitz är det också nära till Polen eller vidare ner i Europa.

stenaline-rest

Stena Line Trelleborg Sassnitz - färja, biljetter, boka, tidtabell

Dagstur till Tyskland

Rügen är Tysklands största ö och ett mycket populärt semestermål. Här finns en storslagen natur och sköna bad.

Passa på att åka på dagstur till Sassnitz. Du åker ut på morgonen och får ett par timmar för shopping i Sassnitz. På eftermiddagen vänder båten tillbaka mot Sverige och du är tillbaka tidigt på kvällen.

Bordershop i Sassnitz erbjuder ett mycket stort sortiment av alkohol till mycket låga priser. Passa på att ta färjan till Bordershopen för att handla billigt och samtidigt få en skön båtresa med god mat och avkoppling.