Boka färjebiljetter till lägsta pris

Sök och boka Scandlines
Gedser Rostock
Restid: 1 tim 45 minuter

Gedser Rostock - den smarta vägen
Foto: Scandlines

Färjelinjen Gedser Rostock

Här hittar information om färjelinjen Gedser Rostock. Boka färja Gedser Rostock snabbt och smidigt online.

Läs mer om färjelinjen Gedser Rostock, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen Gedser Rostock.

Färja Gedser-Rostock

När du ska bila vidare ut i Europa finns kombinationsvägen Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock. Avgång Gedser varannan timma större delen av dygnet.

Gedser Rostock shopping

Passa på att gör fina fynd i butiken ombord! Det finns massor av prisvärda varor att handla i båtarnas butiker.

Scandlines Gedser Rostock -nya färjor med större kapacitet

Nu kan du resa med den helt nya färjan M/F Berlin. Det är en riktigt stor färja med plats för 96 lastbilar, 460 bilar och 1300 passagerare. Det innebär dubbelt så stor fordonskapacitet som på tidigare färjor.

Med bil och färjan från Gedser och Rostock går det mycket snabbare än med färjor från Sverige till Tyskland. Du är framme i Rostock på så lite som fyra timmar, varav bara halva tiden på färjan.

Från Malmö kör man via Öresundsbron och sedan motorvägen till hamnen i Gedser på ungefär två timmar. Färjan Gedser-Rostock tar bara två timmar. Autobahn mot Berlin börjar 1 km från färjeläget.

Gedser Rostock till BorderShop i Rostock

Med sina 1 200 m2 är BorderShop Rostock välutrustat och överskådligt.
Butiken ligger vid påfarten till motorvägen och här hittar du alltid bra erbjudanden. Du kan också förbeställa dina varor hemifrån så att de är klara när du kommer. Det finns alltid gott om specialerbjudanden så du kan vara säker på att göra en riktigt god affär.

Mer information om Bordershop Rostock