Boka färjebiljetter till lägsta pris

Göteborg Kiel

Restid: 14 timmar
1 avg/dag

Trelleborg Rostock

- Restid: 6 timmar
- 3 avgångar/dag
Scandlines färja

Rödby Puttgarden

Restid: 45 minuter
Scandlines färja

Gedser Rostock

1 timme 45 min
11 avgångar/dag

Malmö Travemünde

Restid: 9 timmar

Trelleborg Travemünde

Restid: 8 timmar
3 avgångar/dag

Trelleborg Sassnitz

Restid: 4 timmar

Färjelinjer till Tyskland

Här hittar du alla färjelinjer till Tyskland. Boka färja till Tyskland snabbt och smidigt online.

Här hittar du massor av information om resa med färja till Tyskland, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjer till Tyskland.
Färja till Tyskland

Färja till Tyskland

Tyskland har länge varit det första landet man reser genom när man ska ner till Europa, oavsett destination. De har ett väl utvecklat motornät och när man kommer hit känner man att semestern verkligen har börjat på allvar. Men det kan vara ganska långt att bila ner till Tyskland och man känner sig slut redan innan man kommit igång. Därför väljer många att istället ta färjan över till kontinenten, det är så mycket smidigare. Man parkerar bara bilen, njuter av resan och vaknar upp i Tyskland. Bättre kan det nästan inte bli, man är utvilad och redo att köra vidare.

Andra tar färjan ner till Tyskland för att besöka landet. Man har många bra möjligheter till shopping här, priserna är förmånliga och utbudet helt annorlunda än hemma i Sverige. Det anordnas speciella shoppingresor där man har tid att gå runt och handla, för att sedan ta färjan direkt hem igen. Eller så stannar man kvar lite längre, Tyskland är ett stort land med mycket att se och uppleva. Här kan man ha ett intressant besök oavsett vilken tid på året man än reser.

För många är själva färjeresan med färja till Tyskland en stor del av nöjet. En del kryssningar är ganska långa, Göteborg till Kiel tar 14 timmar till exempel. Därför är färjorna väl utrustade, man har allt man önskar och mer därtill. Flera restauranger och barer att välja mellan, med spännande och varierad mat. Om man åker under helger och högtider så är det extra speciellt, som nyårsfirande ombord eller ett stort julbord. Sedan finns det också mycket att göra, för både barn och vuxna.

Färja Sverige Tyskland

De vanligaste rederierna som seglar mellan Sverige och Tyskland inkluderar Stena Line, Scandlines, Finnlines och TT-Line. Man ser på vart man vill åka, eller vilken avgångsort som ligger bäst till. Ska man vidare kanske man vill komma så långt söderut som möjligt, Europa är stort även om vägarna är bra. Om man bara ska åka runt i Tyskland så spelar det ofta ingen roll vart man kommer eftersom man ska utforska så mycket som möjligt. Dels har man Göteborg till Kiel, Malmö till Travemünde och Trelleborg till Rostock. Men man kan också åka från Trelleborg till Travemunde och Sassnitz.

Viking Line färjebiljetter

Färjorna mellan Sverige och Tyskland är stora och välutrustade. Man kommer att ha kul hela vägen, från början till slut, det blir aldrig tråkigt. Färjeresan är en del av nöjet, som en fortsättning eller början av semestern.