Boka färjebiljetter till lägsta pris

Sök och boka TT-Line

Trelleborg Travemünde
Foto: TT-Line

TT-Line till Tyskland och Polen

Här hittar du massor av information om TT Line, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med TT-Line.

Läs mer om linjen mellan TT-Lines linjer och färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen med TT-Line.

TT-Line till Tyskland och Polen från Trelleborg

TT-Line är ett känt färjebolag som går mellan Sverige och Tyskland, samt nu också Polen. Man har upp till 16 avgångar varje dag, med sin flotta av sex RoPax-färjor. Varje år reser mer än 600 000 personer med dessa färjor, det är ett av de mest populära sätten att komma ner till kontinenten. Istället för att köra hela vägen genom Danmark är det mycket bättre att anlända till Tyskland fräsch och utvilad för att sedan fortsätta sin resa.

I över 50 år har TT-Line kört i Östersjön, man har tysk eller svensk besättning och satsar aktivt på miljön. Redan 1995 byggde man de första “gröna fartygen” och flera har följt. Målet är att reducera utsläpp och avfall så mycket som möjligt. För sitt arbete med att göra mer än vad lagen kräver för miljön har TT-Line mottagit ett antal utmärkelser.

Foto: TT-Line

ttkids

tt-arcade

Kryssningar med TT-Line

Det finns flera härliga kryssningsalternativ att välja mellan med TT-Line . Tyskland är ett paradis för shoppare, moms och priser är så mycket lägre än i Sverige. Samtidigt är den svenska kronan stark, så man får bra växelkurs. Bland annat finns det en kryssning som har två nätter ombord vilket ger en hel dag för att gå och handla i Rostock eller Travemünde. Annars kan man ta en minikryssning med shopping, som bara är en lång dagstur. Sedan finns det kryssningar till julmarknader och nöjesparker, samt mycket annat som inte ligger långt från hamnen.

Men även själv resan är ett stort nöje, ett tillfälle att verkligen slappna av. Många tar en kryssning bara för att det är kul. Man äter god mat i någon av de trevliga restaurangerna, går på bio eller tar sig en avkopplande timme i gym-och relaxavdelningen. Det finns också flera spelautomater ombord, eller så kan man sätta sig ner och surfa på nätet tack vare gratis wifi. Man får 20 MB inkluderat i bokningen, men det går att köpa till mer. De som bokar Panorama svit eller Baltic hytt får 250 MB gratis. Dessutom kan man sitta i baren och surfa, eller i receptions- och arkadområdet.

TT-Line gör resan till ett nöje för stora och små barn

För att göra resan trevligare för både föräldrar och barn så finns det aktiviteter. På sommaren tar man fram piratkläder och gör en teater, annars finns det alltid lekrum på alla färjor. Barn under sex år äter också gratis, medan barn upp till 12 år bara betalar halva priset. TT-Line månar om familjer och gör vad de kan för att alla ska ha det bra och trivas ombord på deras båtar.TT-Line rabatter

TT-Line har alltid massor av bra erbjudanden på tex bilpaket och olika kryssningar.

Visa erbjudanden >