Boka färjebiljetter till lägsta pris

Läs mer om Tallink Silja, erbjudanden, tidtabeller och tillgång till prisvärda biljetter.

Tallink Silja Line

Läs mer om Tallink Silja, erbjudanden, tidtabeller och tillgång till prisvärda biljetter. Boka Tallink-Silja online för lägsta pris!

Tallink Silja har Östersjöns modernaste flotta med 7 fartyg. Detta gör att dom uppfyller kraven för säkerhet, komfort och miljöhänsyn utan problem.

Tallink-Silja Line erbjuder både resor och olika kryssningar till Åland, Finland, Estland och Lettland.

Ett av Tallink-Silja Lines mest kända fartyg Galaxy. Galaxy går på linjen mellan Stocholm och Åbo. Gillar du att festa? Då är Galaxy perfekt för dig. Varje helg så är det en party kryssning med en Dj och 23 timmar av upplevelser. Man kan tro att priset borde vara högt. Men det är det inte, man kan boka en kryssning från 80 kronor. Det är extremt prisvärt och då ingår det även hyttplats på båten.Tallink Silja erbjuder olika typer av resor

Men Tallink Silja Line har mycket mer än bara party kryssningar. Det finns också andra typer av kryssningar som t ex seniorresor där man kan ta det lite lugnare. Istället för dj så har man t ex Spa. Priset är extremt lågt för det är från 50 kronor.

Det finns också längre kryssningar över flera dagar där man t ex är på färja i två dagar därefter är man på hotell i Tallinn i en dag och sedan åker man tillbaka under två dagar. Dessa kryssningar med Tallink Silja Line kostar självklart lite mer men det är värt pengarna eftersom som så mycket ingår i resans pris.