Boka färjebiljetter till lägsta pris

Polferries
Nynäshamn Gdansk
Restid:16 timmar


Nynäshamn Gdansk Polferries

Nynäshamn Gdansk – Färjelinjen till Polen från Nynäshamn

Information om färjelinjen Nynäshamn Gdansk. Boka färja Nynäshamn Gdansk snabbt och smidigt online.

Läs mer om linjen mellan Nynäshamn Gdansk, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen Nynäshamn Gdansk.

Nynäshamn Gdansk med Polferries

Polferries från Nynäshamn till polska Gdansk tar dig bekvämt och smidigt direkt från Stockholmsområdet till Polen och Gdansk. Du kan välja att åka på kryssning till Gdansk, bilsemester i Polen eller en resa till Polen med en eller flera hotellövernattningar.

Resan från Nynäshamn till Polen tar 19 timmar så du har gott om tid att bekanta dig med båten och dess utbud.

 
ICA Banken Kreditkort – inga valutaväxlingspåslag eller några avgifter utomlands

Polenfärjan från Nynäshamn till Gdansk

Ombord på färjan mellan Nynäshamn och Gdansk kan du bo i bekväm hytt eller prisvärd flygfåtölj. Hytterna finns i flera kategorier – välj mellan allt från ekonomihytt till lyxsvit! Nynäshamn Gdansk en perfekt väg för att ta sig till Gdansk

Restaurangerna och Caféet ombord erbjuder vällagad mat till låga priser så här har du möjlighet att unna dig något extra. Sommartid är grillen på soldäck öppen och här kan du njuta av grillrätter under bar himmel.

I de två barerna finns det goda drycker, underhållning och havsutsikt. För den som vill spela finns ett casino med spelautomater, black jack och roulette.
Diskoteket håller igång till sent på natten och du dansar till de senaste hitsen.

Butiken är fulladdad med olika varor till härliga sjöpriser. Tobak, drycker, godis, parfym och kläder kan du handla till mycket bra priser