Boka färjebiljetter till lägsta pris

Strömstad Sandefjord
Restid: 2,5 timmar

Strömstad Sandefjord
Foto: Paweł ‘pbm’ Szubert, CC BY-SA 3.0

Färjelinjen Strömstad Sandefjord

Här hittar du information om färjelinjen Strömstad Sandefjord. Boka färja Strömstad Sandefjord snabbt och smidigt online.

Här hittar du massor av information om färjelinjen Strömstad Sandefjord, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen Strömstad Sandefjord.

Color Line Strömstad Sandefjord

Color Lines färjor Bohus och Color Viking tar dig över Oslofjorden på bara 2,5 timmar. Lagom för en bit mat, underhållning och taxfree shopping.

Mat och dryck ombord

På Color Lines färjor finns bufférestaurang med stor buffé med massor av spännande maträtter. Du väljer vad du vill ha och sen är det bara att äta och dricka så mycket du orkar. För den som inte är så hungrig finns ett Café med dagens rätt, smörgåsar och fast food.

I baren finns drycker och lättare tilltugg. Njut av den fina utsikten och drick något gott. Under helgerna är det oftast dans och musik. För den som vill spela finns ett antal spelmaskiner och ett casino ombord.

colorlinerest

captainkid

colorline-taxfree

Linjen mellan Strömstad och Sandefjord erbjuder ”riktig” taxfree eftersom Norge inte är med i EU. Du hittar ett stort sortiment av drycker, tobak, parfymer och presentartiklar i de välfyllda butikerna. Missa inte Color Shop med kläder, leksaker och elektronik till låga priser.

Ta färjan till Sandefjord över dagen. Åk ut på morgonen och börja med en härlig frukost ombord. I Sandefjord är avstånden korta och du tar dig lätt runt staden till fots. Ät gott ombord och fynda i taxfreebutiken!

Med färjan Strömstad-Sandefjord kommer du snabbt och enkelt över till Norge. Du når lätt hela södra Norge utan en massa lång bilkörning. För dig som vill ha en eller flera övernattningar erbjuder Color Line prisvärda hotellpaket.

Strömstad Sandefjord
Restid: 2 tim 20 min
[button link=”http://ww2.directferries.se/ferry/secure/multi_price_detail.aspx?stdc=F770SE&grid=0&rfid=280&psgr=1&curr=4&retn=true” type=”bootstrap” style=”success”]Sök tider och priser[/button]