Boka färjebiljetter till lägsta pris

Stockholm Riga
1 avg/dag
Restid: 17 timmar

Stockholm-Riga

Information om färjelinjen Stockholm Riga. Boka färja Stockholm Riga snabbt och smidigt online.

Läs mer om linjen mellan Stockholm Riga, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen Stockholm Riga.

Res från Stockholm till Riga

Tallink Silja trafikerar linjen Stockholm Riga med fartygen Romantika och Isabelle. Ombord njuter du av god mat shopping och underhållning.

Rigakryssning – avkopplande kryss till Baltikums största stad

Du går ombord på Tallink Siljas fartyg på kvällen och är framme i Riga, Baltikums största stad, på förmiddagen morgonen efter. du tur och retur tar resan totalt 40 timmar. Upplevelsen börjar så fort du kliver ombord med shopping, underhållning och god mat.

Båten mellan Stockholm och Riga heter Isabelle

Det finns många sätt att uppleva en gammal europeisk stad som Riga men ingen som jämför sig med att komma dit från havet. Vi har åkt båt på Östersjön sen vikingatiden och vi har lärt oss precis hur man ska göra. De flesta svenskar har åkt på kryssning någon gång i sina liv och upplevt den goda stämningen ombord en av Tallink Siljas kryssare.
Riga är en av Europas äldsta städer och vann kulturpris 2014. När du kliver i land i Riga är det bara en kort promenad för att komma mitt in i gamla stan där du har ett torg som alltid har glädje och liv. Det finns många aktiviteter i Riga bland annat guidade turer och museer.

En sjö av möjligheter ombord på Isabelle

Isabelle heter det 170m långa fartyget som tar dig med på en 40 timmars kryssning till Riga. Ombord finns ett stort utbud aktiviteter för både stora och små.
För de små finns det Kidz Club där det ordnas roliga lekar och spelas spel. På helger gästas Kidz Club av hunden Lotte som är Estlands mest älskade figur. Det finns också ett större lekrum där det finns spel, möjligheter till att rita och ett bollhav!

På Tallinks tax free hittar du populära parfymer, drycker, godis och massa annat till riktigt bra priser.
Om du är ute efter att koppla av kan du göra det på relax och bastuavdelningen. Där hittar du bubbelpooler och fyra separata bastur med havsuppsikt. I anslutning till relaxen finns en bar som serverar dryck och lättare tilltugg.


När du blir hungrig finns det ganska mycket att välja på ombord på Isabelle. Det finns två högklassiga restauranger med välskrivna menyer. Det finns även en buffé som bjuder på både nya och moderna koncept som gamla klassiker. För den som gillar tapas finns det en restaurang som erbjuder både kalla och varma rätter. Utöver restaurangerna finns det ett café som serverar snacks,varma smörgåsar och sallader. I barerna går det att få lite lättare tilltugg samt sallader.

Underhållningen på kvällarna

På kvällen kan du sitta i baren på den vanliga puben och mysa med vänner. Du kan också vara på Starlight Palace för att dansa, titta eller lyssna. På klubben uppträder artister och dansare under kvällen som erbjuder riktigt bra underhållning. Precis bredvid klubben finns casinot med blackjack bord och roulette om du vill pröva din lycka. Sist öppnar nattklubben Heaven där du kan dansa loss till både ny och äldre musik.

Liknande sidor:
Färja Stockholm Åbo
Färja till Helsingfors