Boka färjebiljetter till lägsta pris

Nynäshamn - Ventspils

Nynäshamn Ventspils – Genvägen till Lettland

Stockholm-Riga

1 avgång per dag
Restid: 17 timmar

Färjor till Lettland

Här hittar du massor av information om färjor och färjelinjer till Lettland. Boka färja till Lettland online för bästa pris!

Natur och äventyr i Lettland

Vandra längs spåren i en av Lettlands fyra nationalparker och du kan upptäcka hackspett, ekorre eller hjort. Med cirka 50% av Lettlands mark som är täckt av skog och över 500 km kust, har besökare gott om möjligheter att beundra den lokala flora och faunan.
Det naturliga landskapet ger en spektakulär miljö för båtliv, cykling, ridning och andra utomhusaktiviteter. Visste du att du även kan ta ett dopp i Europas bredaste vattenfall?

Rigakryssning – avkopplande kryss till Baltikums största stad.

Du går ombord på Tallink Siljas fartyg på kvällen och är framme i Riga, Baltikums största stad, på förmiddagen morgonen efter. du tur och retur tar resan totalt 40 timmar. Upplevelsen börjar så fort du kliver ombord med shopping, underhållning och god mat.

Rigas gamla stad är UNESCO-listad  och har prisbelönta samlingar av art nouveau-arkitektur. För den matintresserade är Riga perfekt med populära bondemarknader och över 100 olika kvalitetsrestauranger.