Boka färjebiljetter till lägsta pris
© Karin Jähne/ Dollar Photo Club

Färja från Trelleborg

All information du behöver om färjor från Trelleborg. Dessutom tidtabeller, priser och möjlighet att boka färja från Trelleborg online för bästa pris!

När man vill resa med färja från Trelleborg så finns det väldigt många möjligheter beroende på vart man ska resa. Färjorna går både till Tyskland och Polen.

TT-line seglar mellan Trelleborg och Rostock, Trelleborg och Travemünde och även mellan Trelleborg och Swinoujscie. TT-line har väldigt många avgångar per dag till olika ställen. Ett exempel är att färjan till Swinoujscie avgår minst en gång per dag. Men när det gäller tex Rostock som ligger mycket närmare så finns det runt 5 färjor varje dag.


Färjor från Trelleborg till Tyskland och Polen

Stena Line trafikerar både Sassnitz och Rostock från Trelleborg. Stena Line är världens största färjerederi och har stora och bekväma båtar med god mat, shopping och andra aktiviteter. Däremot har inte Stena Line någon trafik till Swinoujscie från Trelleborg, vilket TT-line har.

Stena Line har även dagsturer till Tyskland från Trelleborg, ta båten till Sassnitz i Tyskland över dagen. Ombord kan du koppla av och äta gott och i Sassnitz lockar Bordershop med bra priser på alkohol.

Färjeavgångar från Trelleborg

Du behöver inte oroa dig för att hitta färjeavgångar från Trelleborg eftersom det finns väldigt många. Men det finns andra saker som är väldigt viktiga att tänka på när man ska resa med färja. Det första är att det är enklast ifall man har bil med sig för det blir oftast väldigt mycket bagage på tillbaka vägen oavsett vart man reser.

Beroende på vilket resmål du reser med färja från Trelleborg är det bra att tänka på ifall du vill ha hytt eller inte det kan bli lite segt utan hytt ifall man åker en längre tur som t ex färjan mellan Trelleborg och Swinoujscie. En hytt kostar inte så mycket men det är rikligt bekvämt att kunna lägga sig och sova. När man sedan vaknar man när man är framme och man kan göra det man har planerat.