Boka färjebiljetter till lägsta pris

Göteborg Frederikshavn
Restid:3 timmar


Stena Line - färjor, bokning, tidtabell och biljetter

Färja till Fredrikshamn

Läs mer om att åka färja till Fredrikshamn, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färja till Fredrikshamn.

Frederikshavn har i många år varit ett mycket populärt resmål för alla västsvenskar. Till Frederikshavn eller Fredrikshamn som stan kallas på svenska går Stena Lines stora färjor från både Göteborg och Oslo.

Att ta färjan till Frederikshavn är ett mycket bra alternativ oavsett om du har tänkt semestra på Jylland eller om du skall åka vidare ut i Europa. Vägarna från färjan i Frederikshavn är mycket bra så du når ditt resmål snabbt och bekvämt.

Upplev Frederikshavn eller åk vidare

Men det finns mycket att göra och uppleva i Frederikshavn så även den staden är väl vär ett kortare eller längre besök. Det har blivit mycket populärt att besköka det karibiska äventyrsbadet The Reef i Fredrikshamn. Du kan välja att besöka badet över dagen eller att stanna en eller flera nätter på hotellet som ligger i anslutning.

Längre ner på Jylland ligger Legoland endast 4 timmars bilkörning från Frederikshavn. Legoland är ett mycket populärt semestermål för allla barnfamiljer och det finns ett stort antal boendemöjligheter både i anslutning till själva parken och en bit i från.

 

Nyttiga länkar:
Legoland
Fredrikshamn Reseguide