Boka färjebiljetter till lägsta pris

Kapellskär Nådendal
Restid ca 8 timmar

Kapellskär Nådendal med Finnlines
Foto: Finnlines

Kapellskär Nådendal färja

Kapellskär Nådendal trafikeras av Finnlines med upp till 3 dagliga avgångar. Överfartstiden är 8 timmar. Ombord kopplar du av i lugn och ro.

Finnlines seglar upp till tre gånger dagligen på linjen mellan Kapellskär och Nådendal, en överfart som endast tar åtta timmar. På denna linje är endast passagerare med fordon tillåtna ombord.

När du åker mellan Kapellskär och Nådendal kan du uppleva den vackra skärgården mellan Sverige och Finland. Till skillnad från många andra rederier fokuserar Finnlines på lugn ochavkoppling ombord.


Måltiderna serveras från den stora buffén. Mjölk, vatten, juice, te och kaffe ingår i måltidspriset.Foto © Dirk Hourticolon/Finnlines


Passagerare kan njuta av utsikten från soldäcken över den unika och vackra skärgården. Foto © Dirk Hourticolon/Finnlines


Användningen av bastun, jacuzzi och gym är gratis för alla passagerare. Foto: Finnlines


Resan mellan Kapellskär och Finland tar mellan åtta och nio timmar. Alla måltider på denna sträcka ingår i biljettpriset, du kan därför kommer du fram utvilad, mätt och full av energi för att ta dig an semesterns alla äventyr.

På resan mellan Kapellskär och Nådendal är alla måltider inkluderade i passagerarpriset. På resan serveras det två måltider i bufférestaurang. Mjölk, vatten och juice ingår i priset. Öl, vin och alkohol finns att köpa i baren .

På  de avgångar mellan Kapellskär och Finland som går via Åland kan du handla till ytterst förmånliga priser i fartygets taxfree-butik. Du hittar alkoholhaltiga drycker, parfym, godis, snacks,  souvenirer och kosmetik.

Nådendal är en av de populäraste turistorterna i Finland. För barnen är Muminvärlden ett självklart resmål. Gillar du golf finns det flera golfbanor att spela på.

För dig som vill besöka den trevliga staden Åbo så är det endast 15 km mellan Nådendal och Åbo. Låt dig fascineras av Åbo och dess spännande historia och massor av sevärdheter.

Här hittar du information om färjelinjen Kapellskär Nådendal. Boka färja Kapellskär Nådendal snabbt och smidigt online.


[button type=”bootstrap” style=”info” link=”http://www.directferries.se/?dfpid=726&affid=2&rurl=kapellskar_nadendal_farja.htm”]Sök pris Kapellskär Nådendal[/button]