Boka färjebiljetter till lägsta pris

Kapellskär Nådendal

- Restid: 8 timmar
- 3 avgångar per dag

Stockholm-Åbo

- Restid: 10 timmar
- 2 avgångar/dag

Stockholm-Helsingfors

- Restid 17,5 timmar
- 2 avgångar per dag


Färja till Finland tar dig smidigt österut

Färjor till Finland

Information om färjelinjer till Finland. Boka färja till Finland snabbt och smidigt online.

Läs mer om färjor mellan Sverige och Finland, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjor till Finland!

Resa med färja till Finland

Att besöka vårt grannland i öst kan vara en utmärkt semester. Man kan låta semestern sträcka sig över endast en dag eller flera veckor. Något av de smidigaste sätten att ta sig till Finland på är via någon av de många färjelinjer som går från Sverige

Det är många olika rederier som kör dessa sträckor. Dom största rederierna på sträckorna är Viking Lina och Silja Line. Wasaline kallas det rederi som trafikerar linjen mellan Umeå och Vasa i Finland. Detta havsområde i Östersjön kallas ”kvarken”. Wasaline är Umeå kommun och Vasa stads egna rederibolag. Eckerölinjen trafikeras av Rederiaktiebolaget Eckerö.

Det är väldigt populärt att festa när man åker färja till Finland. Ofta är det olika events på vissa avgångar såsom studentfester, rocktema eller dansband. Dessa färjeturer är kända för att ha bra håll igång hela natten. Något många gör är att passa på att köpa med sig mycket alkohol då det är så mycket billigare.

 


[button type=”bootstrap” style=”success” link=”http://www.directferries.se/?dfpid=726&affid=21354&rurl=farjor_fran_sverige_till_finland.htm”]Sök pris och boka färjor till Finland[/button]