Boka färjebiljetter till lägsta pris

Stena Jutlandica - Stena Lines färja till Fredrikshamn

Stena Jutlandica – Stena Lines färja till Fredrikshamn

Stena Jutlandica trafikerar Göteborg-Frederikshavn. Ombord finns barer, restauranger, butiker och ett stort lekrum för barn.

Under helger och skollov finns det barnunderhållning ombord på Stena Jutlandica. I lekrummet finns aktiviteter som passar alla barn.

I restaurangen Food City serveras frukost, lunch och middagsbuffé. Välj vad vill äta och ät så mycket du vill – allt ingår i priset. Stena Jutlandicas buffé har ett stort utbud av olika rätter som tex kött, fisk, sallad och pasta för både barn och vuxna. Det finns även glutenfria och vegetariska alternativ. All varm mat tillagas ombord av fartygets skickliga kockar.

I barerna C-view och Cape Horn serveras varma och kalla drycker.Under varma sommardagar håller baren på soldäck öppet, där serveras drinkar, kalla drycker och grillad mat

I butiken hittar du ett stort urval av parfymer, drycker, kosmetika, konfektyr och leksaker. Priserna är upp till 50% lägre än i land.

Det finns ett stort antal spelautomater och arkadspel ombord där du kan fördriva tiden. Har du tur kan du förstärka reskassan med en slant.

Stena Plus – gör resan ännu bekvämare

För dig som vill resa ännu bekvämare finns Stena Plus där får:
– Sittplats i loungen med personlig service
– Lätt frukost eller snacks och dryck beroende på avgång.
– Prioriterad på- och avkörning

Vad finns ombord?