Boka färjebiljetter till lägsta pris

Sök och boka Scandlines

Mercandia IV Scandlines

Mercandia IV seglar Helsingborg Helsingör för Scandlines

Mercandia IV är en av de färjor som trafikerar Helsingborg och Helsingör för Scandlines. Liksom på de andra båtarna hittar du Cafeteria, espressobar och en butik där handlar till sjöpriser.

Mercandia IV har nyligen genomgått en större ombyggnad där hela båten har byggts om för att erbjuda en ännu skönare och bekvämare överfart med Scandlines till Helsingör. Numera hittar du samma utbud och samma höga standard som på Scandlines övriga färjor.

Mercandia IV Shopping

Butiken är fulladdad med drycker, godis och parfym till låga sjöpriser. Passa på att fylla på förråden eller köp en trevlig present till någon.

Mercandia IV – Mat & dryck

FoodXpress är stället för goda räksmörgåsar, röde pölser eller en fräsch sallad. Snabbt, gott och vällagat! Du hinner äta snabbt så du inte missar att handlar i butiken.

Espressobaren Ristretto erbjuder gott kaffe som tillagas av båtens duktiga baristor. Här finns espresso, latte, cappuccino eller vanligt bryggkaffe. Pröva ett wienerbröd eller ett läckert bakverk till

Vad finns ombord?

[button type=”bootstrap” style=”info” link=”http://martinivarson.se/go-scandlines”]Sök pris och boka resor med Scandlines[/button]