Boka färjebiljetter till lägsta pris

Sök och boka Scandlines
Helsingborg Helsingör
Restid: 20 minuter

Helsingborg Helsingör med färjan

Helsingborg Helsingör Scandlines

Helsingborg Helsingör trafikeras av Scandlines stora färjor. Det finns gott om plats för passagerare, bilar och transportfordon. Resan tar 20 minuter och det finns avgångar hela dygnet.

Läs mer om linjen mellan Helsingborg Helsingör, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen Helsingborg Helsingör.

Färjelinjen Helsingborg Helsingör

Scandlines färja Helsingborg-Helsingör den kortaste och snabbaste vägen till Danmark. Du hinner med att shoppa billigt och äta gott ombord. Färjorna går upptill var 15:de minut dygnet runt.

Förutom att du sparar 50 km på din bilresa till Danmark så får du en skön paus ombord. Handla upp till 50% billigare än i land. Restaurangerna och Caféerna erbjuder god mat och dryck.

Scandlines Helsingborg Helsingör

Färjan Helsingborg Helsingör tar dig enkelt till Själland och Köpenhamn. Helsingör är också en trevlig småstad med shopping och mysiga restauranger.


Vidare ut i Europa med färja Helsingborg Helsingör

Om du skall resa vidare ut i Europa finns kombinationsvägen Scandlines Helsingborg till Helsingör och Rödby Puttgarden eller Gedser Rostock. Genom att kombinera två linjer får du möjligt till två sköna pauser på din väg ner i Europa.

Ta kombinationsvägen från Helsingborg till Helsingör och Rödby Puttgarden till Bordershop i Puttgarden. Massor av varor till låga tyska priser. Om du reser över dagen har Scandlines förmånliga rabatterbjudanden som gör att du får mer pengar över att handla för.

Färjor Helsingborg Helsingör

Färjorna som trafikerar färjelinjen är Aurora , Hamlet, Tycho Brahe och Mercandia IV.

På alla Scandlines fartyg mellan Helsingborg och Helsingör hittar du FoodXpress och Café Ristretto. Ät och drick gott och passa på att handla i butiken där varorna alltid är upp till 50% billigare än i land.

Tura mellan Helsingborg Helsingör

För många i Helsingborg är Tura ett mycket uppskattat nöje. Det innebär att man åker med färjan mellan Helsingborg och Helsingör utan att gå iland. Ombord äter man gott och njuter av havsluften och den sköna stämningen ombord. Att man dessutom kan handla billigt i butiken gör det hela ännu bättre.

Tidtabell Scandlines Helsingborg Helsingör

Båtarna går var femtonde minut under större delen av dygnet så det finns alltid en avgång som passar.

[button link=”http://martinivarson.se/go-scandlines” type=”bootstrap” size=”small” style=”success”]Sök tider och priser Helsingborg och Helsingör[/button]