Boka färjebiljetter till lägsta pris

Ystad Rönne

Restid: fr 1 tim 20 minuter

Göteborg Frederikshavn

- Restid: 3 tim 15 min - Upp till 4 avg/dag
Scandlines färja

Helsingborg Helsingör

Restid 20 minuter. Avgång var 15:e minut

Varberg-Grenå

Restid: 4 timmar. 2 avgångar/dag

Oslo Frederikshavn

- Restid: 10 timmar - Upp till 1 avg/dag

Färja till Danmark

Här hittar du alla färjelinjer till Danmark. Boka färjor till Danmark snabbt och smidigt online.

Här hittar du massor av information om att boka färja till Danmark, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjan till Danmark.

Färja till Danmark med Stena Line

Ta färjan från Göteborg till Danmark

Danmark är ett uppskattat resmål

Det är mycket populärt bland svenska familjer att åka till Danmark. Dels är det grannlandet, man behöver bara ta en färja över sundet så är man på semester. Samtidigt så kan man göra sig förstådd med svenska språket, inte bara i hamnstäderna, vilket underlättar en hel del. Med de goda färjeförbindelser som finns så är det verkligen ett bra alternativ att resa till Danmark. Samtidigt så är färjan ett snabbt sätt att ta sig ner i Europa. Det är många som reser genom Danmark, som sedan är kopplat till det tyska motornätet. En perfekt början på semestern för de som bilar ner genom Europa.

Många färjor att välja på till Danmark

Man har flera alternativ om man vill åka färja till Danmark, det är en av de mest trafikerade sjövägarna som finns. Stena Line är en gammal god vän för många, de åker mellan Göteborg och Fredrikshavn, samt Varberg och Grenå. Det tar bara drygt tre timmar att komma över från Göteborg, och drygt fyra från Varberg. Men det är inte en massa timmar som man sitter i en varm bil och blir trött, utan man kan ha mycket kul ombord medan man avverkar milen. Barnen kan leka och man kan äta en riktigt god måltid. När man sedan fortsätter resan från Danmark är man utvilad och fräsch.

Scandlines har sin rutt mellan Helsingborg och Helsingör, ett stenkast över sundet. Man har avgångar flera gånger i timmen och massor av olika biljettyper att välja mellan. En del går inte ens av färjan, utan själva resan är det viktigaste. Man kan handla mycket roliga saker ombord, för priser som är nästan hälften av de man finner iland. Andra tar sig en shoppingtur till Danmark, de har mycket att erbjuda. Själva landet är också ett perfekt semestermål med sina långa sandstränder och ovanliga natur. Eftersom man kan ta med sig bilen på färjan så gör det semestern enklare, det är bäst att ta sig runt med bil i Danmark. Turismen är väl organiserad och det finns många trevliga ställen man kan hyra för en badsemester eller om man vill resa runt.

Res bekvämt med färja till Danmark

De flesta färjor idag har gratis wi-fi, ifall man vill sitta och surfa under resan. Att gå runt och titta i butikerna är alltid roligt, eftersom man har råd att handla så mycket. Barnen har ofta ett lekrum eller andra aktiviteter som håller dem glada och upptagna, liksom spelhallarna för de vuxna. Man satsar också mycket på att ha god mat ombord, samt väl utrustade barer. Vare sig man åker till Danmark på semester, eller bara ska köra igenom, så är färja till Danmark ett bra alternativ.

Följ oss på Facebook – Missa aldrig ett erbjudande!