Boka färjebiljetter till lägsta pris

Kapellskär Mariehamn
Kapellskär Mariehamn
Restid: 2 tim 30 minuter

Kapellskär Mariehamn med Viking Line

Information om färjelinjen från Kapellskär till Mariehamn. Boka färja Kapellskär Mariehamn snabbt och smidigt online.

Läs mer om linjen mellan Kapellskär och Mariehamn, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen från Kapellskär till Mariehamn.

Kapellskär Mariehamn färja

Viking Lines färja Kapellskär Mariehamn är den snabba vägen till Åland med bara 3 timmars restid. God mat, shopping och underhållning på alla avgångar. Viking Lines färja Rosella trafikerar linjen med upp till 3 avgångar varje dag från hamnen i Kapellskär.

Ät gott, roa dig och handla billigt på Rosella

På Rosella händer det alltid något roligt oavsett när du reser, speciellt om du gillar dans och musik. Ombord håller kryssningsvärdarna stämningen uppe på topp med allt ifrån allsång till olika tävlingar. Fredagar och Lördagar är det dans till levande musik i Nattklubben.

På buffébordet i Rosellas Buffe-restaurang kan du ta för dig av många goda rätter. Dessutom ingår alltid öl, vin, läsk och kaffe i priset. För den som vill äta i en lugnare miljö finns à la carte-restaurangen La Rose.

Seaside Café serverar god husmanskost, sallader och grillat till bra priser! Street Café serverar enklare rätter och dryckerMassor av kul för barnen på färjan från Kapellskär

Varje lördag och söndag samt under loven händer det massor av roliga saker för stora och små barn. Lekledare som ordnar aktiviteter som ansiktsmålning, godisbingo, tipsrundor och mycket annat. Ombord träffar du också den populära maskoten Ville Viking.

Handla Taxfree ombord på ålandsbåten

På Rosella finns en välsorterad taxfreebutik med allt från choklad och smycken till ett omfattande vin- och whiskysortiment. Missa inte “Quality Outlet Store” med märkesvaror till låga priser.

Kapellskär Mariehamn dagskryssningar till Åland från Kapellskär

Kryssa mellan Kapellskär och Mariehamn och tillbaka direkt eller utforska Mariehamn under sex timmar.

Om du bor en bit bort finns det bekväma bussar från ett 35-tal orter till Rosellas avgångar från Kapellskär.